Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 karak nornda rr80 chosen 7/8 sovereign 3/6 tyrant 1 mask kaldı 4'e royal 2h ve kalkan 1000g aklıma başka bişi gelmiyo soracağınız bişi varsa pm atabilirsiniz.fiyatta anlaşırız. içinde rr41 shaman ve rr30 zealot da bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kanka bosuna up up yazma ben sölim benim karakterler 1 yıldır satılıkta bosver satma oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bi umut aplıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 up full sove-tyrant olmuştur.Chosen harici herhangi bir karakterle takas edebilirim order dest farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar