Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Toplam 5 duyurusu var 4. duyuru dikaktimi çekti Microsoft XP işletim sisteminin, lisanssız olması durumunda, internete çıkışta sorunlar yarattığı tespit edilmiştir. Kablo internet erişiminde XP işletim sistemi yerine Win98 veya win2k kullanımının daha faydalı olduğu düşünülmektedir nası yani?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 of ya zaten hic sevemedim su xp yi her yerde sorun cikariyo bikac iyi ozelligide war sistem yedekleme port korumasi rahat ev agi kurulmasi gibi felan ama bence psikopat bi sistem herseyde sorun cikaryio yuklediim 3 seyin 1 i calismiyo behhh[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben xp yi seviyorum ocneleri sorunluydu temiz kurarsan acaip kolaylaştırıyo herşeyi ama aktif kablonun bu duyurusuna anlam veremedim neden98 le 2k da sorunsuz da lisanssız xp de sorun cıkıyo cable baglantıda?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 belki microsoft un yeni bir oalyıdır olabilir (: activation key den sonra bu olayda olabilir[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 saçma bi duyuru ilk defa duyuyorum.7 aydır xp deyim hiç sorun olmadı........[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Kesinlikle saçma eski version xplerde olabilir update edilir geçer ki ondan bile haberim yok varsa am lisanslı lisansız ayrımı yapan bir bağlantı olduğunu sanmıyorum bırakın kabloyu.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar