Tralus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 cort g250 almaya karar verdim fakat floyd rose sistemi ve klavyesi nasıldır bilemedim yardım edebilecek varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Floyd rose degil Wilkinson vintage trem kopru var bunlarda bildigim kadariyla, Fender'lerin vintage trem koprulerine mantik olarak benzer de, kalite olarak nasildir bilemiyorum. Abanmalik tremolo kopruler degil bunlar yalniz, kucuk kucuk vibratolar yapmak icin daha cok. Zaten strat tipi gitarlara pek asina degilim, o yuzden ancak bu kadar yorum yapabiliyorum. Klavyesi hakkinda ise standart bir gul agaci var bildigim kadariyla, zaten o fiyat menzilinde bir gitarin klavyesinden oyle mis gibi yuksek kalite beklemek de manasiz olur dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 g250 ile x serisinin (custom haric) floyd rose sistemi ayniysa, gayet kotu diyebilirim. x serisi feci akord kaciriyordu cunku yazmistim zaten. arkim sinir hastasi olcakti x serisinin floyd rose si yuzunden. ama ayni deilse kullanma firsati bulmadim hic, hem napcan floyd rose yi takil iste sabit kopru ile :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben x-6 kullaniyorum eger x serisi gibiyse floyd rose u kac gitar o gitardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar