BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 www.outergalaxies.com oyun eve online dan esinlenerek yapılmış, şu anda yerelleştirme çalışmasını gerçekleştiriyorum henüz betada o yüzden eksikleri elbet var ama bir web tabanlı oyun için oldukça iyi tasarlanmış kısmetse önümüzdeki aylarda türkçe olarak da oynayabileceksiniz :P paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Deneyeyim dedim, Server Temporary Unavailable hatasi aldim. Muhtemelen ya maintenance da, ya da direk p2p baglanti kuruyor flash ve http connecti olmayan bir proxy arkasinda oldugum icin kuramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 doğrudur oyun flash bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 güzelmiş şimdi üye oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Türkçe versiyon çıkınca onu vermelisin ^^ Yoksa ingilzce versiyonda başlar insanlar gelmezler size :) Almanlar yapmış bu arada. Bigpointin dark orbite benziyor oyun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çeviriyoruz işte ahaha bitsin bi daha çok işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar