niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben bu akşam giricem eklerim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 uzun süredir girmiyorum açıkcası ama girdiğinde server bulamama ihtimalin pek yok, yani bir sürü server var ve gayet birine girip oynayabiliyorsun. Zaten Türkiye kurulumlu server yok oyunda Ranked o nedenle avrupadaki server'lardan bağlanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 serverlar her daim dolu hala yoğun bir ilgi var yani oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben aktif oynuorum arkadaslar ClanTAG: BioBoostedArmor ekleyiniz efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Arkadaslar buradan güncel oyniyanlari takip icin isimlerimiz yazalim Squad gibi aktiviteler yapalim ne dersiniz? BioBoostedArmor benim clantag sizlerde ekleyin hepberaber oyniyalim tek basima takılmak yordu beni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Aşağıda var benzer şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 BC 2 mi yoksa normal BF 2 için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 BC 2 için yazmış heralde arkadaş.Demin diğer topicte gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 o zaman birleştirdim konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ekleyin BioBoostedArmor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar