Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renk koru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha 2 hafta önce ehliyet için sağlık muayenesi oldum. valla ölçüyolar renk körlüğünü. bi arada burda bi site vardı hatta renk körlüğü testi. sayılar vardı boncuk boncuk. onun aynısını gösteriyolar hatta.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Mesaj tarihi:
said:
Deccale, 11 Ağustos 2004 16:22 tarihinde demiş ki:.benim körlüğüm sadece kırmızı ve yeşili karıştırmak.

Azuahahhahahah... :D :D :D

Abi bide utanmadan ehliyet istiyon..
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 12 Ağustos 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
Hatta bi logo tasarımı yapmıştım okulda bilg hocasına götürücem kırmızı istedi yeşil götürmüşüm adama...

ehuehueheue:D
Sorun orda zaten abi sen kırmızı ışığı yeşil olarak görürsen sonra allah muhafaza melek olur uçarsın
Mesaj tarihi:
Benim kuzenimde aynı şekilde yeşil le kırmızıyı görmüyo
Hatta kküçükkene guess who oynuyoduk bu göz renklerini ayırdedemiyodu lan ne salak diyodum :P

Geçenlerde sağlık raporu almş ehliyet için. Adam farketmiş renk körü olduğunu bizimkide ben bunları göremiyorum fln demiş işte sora alakasız bi renk seçmiş onda da 2 arada 1 derede kalmş sora atmş birini vermişler raporu.

Eğer renk körü çıkıp rapor alamasaymış 120 milyon daha isticekmiş kurs olaya da bakın!![signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
ben "r" özürlüyüm... babam da "r" özürlüydü (artık değil büyüdükçe geçmiş)

şimdi beni askere almasınlar
ayrıca özürlü park y6erlerine par emek istiyorum[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Renk körleri yoğun ışığın (gündüz, öğlen) direk trafik lambasına geldiği durumlarda hangisinin yanık olduğunu ayırd edemiyebiliyorlar. Tabii bunun da derecesi var. Ayrıca çoğu sorun yaşadığının bile farkına varmıyor, taki biri ezilene kadar. Ben babamı çok uyarmışımdır "kırmızı yanıo baba" şeklinde, bir o kadar da kırmızıda geçmiştir fark etmeden.

Aslında ciddi kontrol edilmesi gereken, önemli bir mesele ama ehliyet için sağlık kontrolü yapılan yerleri biliyorsunuz zaten:
- Göz problemin varmı? -yok -tamam
-kan grubun ne -şu -tamam
- bir psikolojik problemin varmı -yok -tamam
yani böle şeyler. Göz kontrolleri de benzer ciddiyette yapılıyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
  • Yeni Oluştur...