Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renk koru

Deccale

Öne çıkan mesajlar

renk korlerine niye ehliyet vermezler annamadım. şahsen bi renk körüyümde ondan söylüyorum.benim körlüğüm sadece kırmızı ve yeşili karıştırmak. öle ana renkleri de deil sadece yakın olanları karıştırıyorum. biri bana bu mantıgı acıklayabişlir mi? ahyır sorun trafik lambalarıysa hepsını en ala şekilde görüyorum. avrupada felam veriyolarmı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

oyle dusunmekle olmaz isikalarin yerlerini bliyorum altta ustte, arabayi goruyorum arkadaki isik yesilmi kirmizimi, yerde yaprak var yoksa kanmi tehlikte

ama cogu saglik kurumunda ehliyet raporu verirken bakmiyorlar, kadikoyde pendik minibuslerinin indigi yerin hemen ustunde can saglik merkezi diye bir yer var oturttu gozumde lens vardi gorme sorunun varmi? yok. gozluk kullaniyomusun? hayir. 2 sey okuttu. tamam gec.

kulagimi kontrol eden adamda bana bakmayip kagida yazi yazarken beni duyuyomusun diye fisildadi ben sasirdim evet duyuyorum dedim hangi takimlisin dedi gs dedim tamam gec yan odaya dedi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu renk körü tabiri çok saçma. Bu tip hastalara renk karıştıran deselar daha doğru olur.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

ha ormana gidemiyom zate ben gidincede her kırmızı alla alla ne biçim yorum yapıyosunuz yaw. ezmeyin yaa zaten renk körü oldugumu ogrenınce bayabı ezilmiştim. küçükken okulda resim derslerinde arkadaşlara bu boya hangi renk biliyomusun diye soruyodum :) öle öle geçirdik ilkokul yıllarımızı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 11 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
bence bu renk körü tabiri çok saçma. Bu tip hastalara renk karıştıran deselar daha doğru olur.

Renk karıştıran terimi sanki isteksel olarak karıştırıyor manasında. Oysa genetik.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ODYSEUS, 11 Ağustos 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
hakkaten çok değişik bişi kırmızıyı yeşil yeşili kırmızımı görüonuz?:D

hayır tam öğle olmuyor bu arada tanıdığım renk körleri -ailemde yaygın- koyu yeşili siyah görüyorlar dedem yeşili kırmızı görüyor değişiyor garip bu olay değişiyor tonuna göre[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...