Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 renk korlerine niye ehliyet vermezler annamadım. şahsen bi renk körüyümde ondan söylüyorum.benim körlüğüm sadece kırmızı ve yeşili karıştırmak. öle ana renkleri de deil sadece yakın olanları karıştırıyorum. biri bana bu mantıgı acıklayabişlir mi? ahyır sorun trafik lambalarıysa hepsını en ala şekilde görüyorum. avrupada felam veriyolarmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sadece renkleri ayiramamandan baska hicbirsebebi yok, ama saglikmerkezlerinde bunun kontrolu bile yapilmiyor ki yapilsa bile ehliyet almayan cok az insan var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 saglık merkezlerınde kontrolu yapılıyo. abim gitti ona vermediler mesela. nie böle oluyo annamıyorum alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Trafik ışıkları ??[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benim amcam renk koru ama ehliyeti var nasıl olur veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oyle dusunmekle olmaz isikalarin yerlerini bliyorum altta ustte, arabayi goruyorum arkadaki isik yesilmi kirmizimi, yerde yaprak var yoksa kanmi tehlikte ama cogu saglik kurumunda ehliyet raporu verirken bakmiyorlar, kadikoyde pendik minibuslerinin indigi yerin hemen ustunde can saglik merkezi diye bir yer var oturttu gozumde lens vardi gorme sorunun varmi? yok. gozluk kullaniyomusun? hayir. 2 sey okuttu. tamam gec. kulagimi kontrol eden adamda bana bakmayip kagida yazi yazarken beni duyuyomusun diye fisildadi ben sasirdim evet duyuyorum dedim hangi takimlisin dedi gs dedim tamam gec yan odaya dedi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 torpil olmasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bilmedigimden soruyorum. kırmızı ile yeşili aynı renk olarak mı görüyorsun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla renk körlüğüne b tipi ehliyet veriyorlar yani görmezden geliyorlar. daha 2 tane renk körü arkadaşım ehliyet aldı bu sıralar. kadiköy tarafında yapılan muayenelerde bişi demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Renk körleride insan :-p[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bence bu renk körü tabiri çok saçma. Bu tip hastalara renk karıştıran deselar daha doğru olur.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ODYSEUS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hakkaten çok değişik bişi kırmızıyı yeşil yeşili kırmızımı görüonuz?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yaw yaw ıste bende sızın nasıl gordugunuzu bılmedıgımdem nasıl gordugumu soyleyemem biras felsefi konu. herkes kendine gore gorur ama bızım gordugumuz fraklı galıba. yoksa yoksa ben kopekler gıbı siyah beyaz mı goruyorum dunyayı :) nayır nolamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Deccalların anne tarafının hepisi renk körü bu arada :D[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 esaslıgında normalde bu yeşil bu kırmızı diyebiliyorum ama hani testler oluyoya böle kırmızı boluncukle,arın ıcıne yeşille rakamlar yazıyolar öle şeyleri göremiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Şimdi sen ormana gittin diyelim. Her yer kırmızı mı :D zuhahahh[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 anne tarafımdan geliyo ewet ama hepsı kor deil :) annem taşıyıcı dayım renk koru annemin babaannesinin babasından geliyomuş bu renk korlugu annem ole dedi. kör ismail mi ne diyolarmış adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ha ormana gidemiyom zate ben gidincede her kırmızı alla alla ne biçim yorum yapıyosunuz yaw. ezmeyin yaa zaten renk körü oldugumu ogrenınce bayabı ezilmiştim. küçükken okulda resim derslerinde arkadaşlara bu boya hangi renk biliyomusun diye soruyodum :) öle öle geçirdik ilkokul yıllarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 :horace:[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Wispy, 11 Ağustos 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Trafik ışıkları ?? iyide sıralı zaten onlar en üsttekini yeşil görse geçmicek zaten[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: NuKe, 11 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki: bence bu renk körü tabiri çok saçma. Bu tip hastalara renk karıştıran deselar daha doğru olur. Renk karıştıran terimi sanki isteksel olarak karıştırıyor manasında. Oysa genetik.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: ODYSEUS, 11 Ağustos 2004 18:45 tarihinde demiş ki: hakkaten çok değişik bişi kırmızıyı yeşil yeşili kırmızımı görüonuz?:D hayır tam öğle olmuyor bu arada tanıdığım renk körleri -ailemde yaygın- koyu yeşili siyah görüyorlar dedem yeşili kırmızı görüyor değişiyor garip bu olay değişiyor tonuna göre[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Trafik ışıklarında ne zaman geçiceğini bilirsen kendi iyiliğin için yaralı olur. Zaten ehliyet almak en kolay burda. Adama 3-5 kuruş ver iş bitti. :lol: :-p :D :-) :-) :-) :-)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Tabi adam alıyo diye bizde verelim hepten çoku çıksın ülkenin. Hadi 3 diyince sıvıyoz ülkeye Üç (yazıylada üç) Edit:Fazla kaba olmuş... [signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 11 Ağustos 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu renk körlülüğünün orjinal adı red-green blind zaten.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar