Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bişey neti sömürüyor yardım lütfen.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bi kaç gündür fark ettim.Ne zmn firefox açsam pc kasılmaya başlıyor.
Resource monitorden baktığımda.Firefox aşırı ram ve cpu harcadğını görüyorum ayrıca networkte.
static3.cdn.ubi.com adresinin sürekli download ve upload yaptığını görüyorum.Full sömürüyo neti.Firewall ile herhangi bi engelleme nasıl yapabilirim.Yada hangi ubi soft oyunundan olabilir acaba.
Assassin creed 2 var.Homm 5 var explerle.Settlers 6 var.
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanılan ram ve cpu firefox'un kendi problemleri yüzünden oluyor. Bazı flashdestekli reklam ve benzeri şeyler veya kurmuş olabileceğin eklentiler firefoxta kasılmaya neden olabiliyor. Eklentileri devre dışı bırakarak ve basit sitelrde test yaparak hangi sitelerden sorunu çözebilirsin. Çözülmezse firefoxu kaldırıp tekrar yükle.

static3.cdn.ubi.com sorunu Assassin creed 2'den sanırım. Büyük ihtimalle update yapıyor. Tüm oyunlarında ve oyunlarla beraber yüklenen programlardaki updateleri kapamayı dene. Bu işe yaramazsa Çalıştır>>msconfig>>Başlangıç kısmından bilgisayar açılışındaki programları(tabiki ubisofta ilgili olanları) kapatabilirsin. Bu büyük ihtimalle işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerini bi yapayım.Olmadı silip baştan kurucağım.Uptadeleri kapattım ama ilginç geldi sürekli çalışır gözükmesi.Spy bot fln kurdum bişey bulamadı.Firefoxla ilgili galiba.Şimdi farkettim youtube'dan video izlesem bile kaynak olarak ubi.com u gösteriyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...