Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astsubay hazırlama okulu sağlık raporu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
PXJTERM, 12 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
Sağlık raporunu sonunda aldım.. en kısa sürede nasıl alınır ve oralarda tutumun nasıl olması gerektiği konusunda isteyene ayrıntılı bilgi verebilirim özelden ulaşabilirsiniz....
Orada birkaç astsubay ile konuştum. İster denizci ol ister havacı ister kara ister jandarma her ne olursa olsun astsubay ordunun hamallığını yapıyormuş. Deniz en rahatıymış yani o da rahat değil ama en rahatı ve en gevşeği sayılabilirmiş. Kara ise tam tersiymiş. jandarma çok dengesizmiş. gittiğin her yerde durum değişiyomuş. 2 yılda bir tayin çıkıyomuş ve bir görev süresince 13-16kere yer değiştirebilirmişin. Yani taşınmak zor çok bıktırıyomuş....
Karanın en rahatı haritacılıkmış. ANkarada harita birliğinde tüm görev süresini dolduranlar varmış....

en guzel sekilde anlatmis adamlar. ordunun hamalligini astsubay yapar, ayak isini er erbas, subaylar da emir verip orduevlerinden yararlanir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 12 Ağustos 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
beklerim abicim

hatta gel bir ara bursa jandarma alay komutanindan kucugune dogruda tanistiriyim

alay komutani olduktan sonra ebem de memnun olur. bin makam arabasina cek flamayi tiril tiril gez. astsubay olsun da allahin dag karakolunda ondan sonra memnun ol.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
bismillahirahmanirahim

gel canim buraya
babam kidemli albay nasil yatiyormus bir goster bana hadi gel
adam sabah 8 de gidip aksam 8 e kadar calisiyor bir saniyesi bos degil ordunun devletin bir gram mali bozulmasin diye anasi agliyor

sonrada uc bes tane artist cikip subaylar kic deviriyor diycek ????

yok kardesim sen dur bir kere

senin o bir bok yapmiyor dedigin subaylarin evlatlariyim ben babamin kayseride 7 ay doguda daglarda silah omza gezdigini bilirim ben
tabi orasi sana kir gezisi geliyor o ayri

subaylar kic devirip yatiyormus hadi ordan

said:
unity100, 12 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
said:
Sağlık raporunu sonunda aldım.. en kısa sürede nasıl alınır ve oralarda tutumun nasıl olması gerektiği konusunda isteyene ayrıntılı bilgi verebilirim özelden ulaşabilirsiniz....
Orada birkaç astsubay ile konuştum. İster denizci ol ister havacı ister kara ister jandarma her ne olursa olsun astsubay ordunun hamallığını yapıyormuş. Deniz en rahatıymış yani o da rahat değil ama en rahatı ve en gevşeği sayılabilirmiş. Kara ise tam tersiymiş. jandarma çok dengesizmiş. gittiğin her yerde durum değişiyomuş. 2 yılda bir tayin çıkıyomuş ve bir görev süresince 13-16kere yer değiştirebilirmişin. Yani taşınmak zor çok bıktırıyomuş....
Karanın en rahatı haritacılıkmış. ANkarada harita birliğinde tüm görev süresini dolduranlar varmış....

en guzel sekilde anlatmis adamlar. ordunun hamalligini astsubay yapar, ayak isini er erbas, subaylar da emir verip orduevlerinden yararlanir.

[Bu mesaj onlyreal tarafından 12 Ağustos 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 12 Ağustos 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
bismillahirahmanirahim

gel canim buraya
adam sabah 8 de gidip aksam 8 e kadar calisiyor bir saniyesi bos degil ordunun devletin bir gram mali bozulmasin diye anasi agliyor

senin o bir bok yapmiyor dedigin subaylarin evlatlariyim ben babamin kayseride 7 ay doguda daglarda silah omza gezdigini bilirim ben

said:
unity100, 12 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
said:

en guzel sekilde anlatmis adamlar. ordunun hamalligini astsubay yapar, ayak isini er erbas, subaylar da emir verip orduevlerinden yararlanir.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 12 Ağustos 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
bismillahirahmanirahim

gel canim buraya

degil mi, sabah 8 de gidiyor getiriyorlar dosyalari onune ona sen sunu yap diyor buna sen bunu yap diyor onlar gidiyor bir alt rutbeye emir onlar bir alt rutbeye emir en sonunda astsubaylarin elinde patliyor isin esas kismi.

tabi flamayi cekerim bir emirerim hatta olabilirse bir emir subayim olur bak ondan sonra ben de ne guzel is cikariyorum.

ne guzel kayseride 7 ay doguda silah omza gezmis degil mi ? kac sene onceydi en son ? yuzbasilik sonrasinda silahi alip omza cikti mi ? sen ondan haber ver. mesele meslegin ilk 10 yilinda daga cikmak degil her an daga cikmak.

artist. 3-5 . rahat iyi tabi subay cocugu olmanin getirdigi imkanlarla boyle kolay konusulur.

senin reklame ettigin astsubaylik sinifinda olan kisilerin cocuklari revirlerde senden sonraya birakiliyor sira olayinda arkadasim bunu mu reklame ediyorsun bize.

albay baban isini yapiyorsa disarida da herkes isini yapiyor. ve cumartesi yok pazar yok, sabah saat 8 den aksam 19 00 a kadar calisiliyor ozel sektorde.

versinler albay rutbesinden babanin isini bana canla basla yapayim o da gelsin ozel sektorde calissin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
bir de bu var. o soyle calisiyor askerler soyle canini ortaya koyuyor.

arkadasim, ISI bu ! doktorlar biz hastalara bakarken soyle hastalik tehlikesine maruz kaliyoruz boyle kasiyoruz sabahtan aksama diyor mu ?

polisler biz soyle CO soluyoruz boyle olum tehlikesi geciriyoruz yolun ortasinda trafik idare ederken diyor mu ?

havayolu pilotlari bizim canimiz burnumuzda dunyanin dort bir yanina ucuyoruz diyor mu ?

demiyor. herkes isini yapiyor. cunku ISLERI bu. oyle ise sen de askerlik meslegindeki hayati tehlike kavramini bir mevzu olarak one surmeyi birak, cunku IS bu.

carpik yonlerin elestirilerini de kaldiramayacaksan, dunyanin senin kendi gordugun miktardan ibaret olmasini istiyorsan da kimseyle tartisma.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
  • Yeni Oluştur...