Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astsubay hazırlama okulu sağlık raporu

PXJTERM

Öne çıkan mesajlar

Astsubay sınavı ilk 2 aşamayı geçtim sırada sağlık raporu var. Daha önce girmiş olan varmı? çok iğrenç bir ilaç içirdiler.. hayatımın en iğrenç tadıydı zar zor içtim hala midem bulanıyo... psikolojik test falan yapıyorlarmı? bilgisi olan lütfen.... yarın gidiyorum mevkiye..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

topmusun değilmisin testi yapabilirler ciddi ciddi hazırlıklı ol
psikolojik test te yapıyor olmaları lazım diye biliyorum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

özelden ulaştım sana
bi bakarsan mesjaına sevinirim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PXJTERM, 08 Ağustos 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
Astsubay sınavı ilk 2 aşamayı geçtim sırada sağlık raporu var. Daha önce girmiş olan varmı? çok iğrenç bir ilaç içirdiler.. hayatımın en iğrenç tadıydı zar zor içtim hala midem bulanıyo... psikolojik test falan yapıyorlarmı? bilgisi olan lütfen.... yarın gidiyorum mevkiye..

girme ! girip de memnun olan bir tek astsubay gormedim ne askerde ne arkadaslarimda ne akrabalarimda. hepsinin dedigi laf su idi 'bir imza attik 15 sene kaydi'.

kesinlikle girme. gireceksen harb okuluna subay olmak uzere gir, astsubayliga kesinlikle girme.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

unity bırak adam istediğini yapsın
adamın kişiliğine uygunsa istediği mesleği seçer yani
Senin tanıdıkların sevmedi diye o da sevmeyecek diye birşey yok.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

babam astsubay olarak başladı işe maddi imaknsızlıklardan, üst çavuşken falan subaylık sınavına girdi.Kazandı subay oldu. Zor meslek olabilir. Astsubaylar gerçekten çok çekiyor. Mesela elalemin çocuğu geliyor, sırf üni bitirdi diye senin üstün oluyor. Sen hayatını vermişsin bu işe, adamın askerlikle alakası yok üstün oluyor, adama komutanım diyorsun..

Ama başka seçeneğin yoksa, düşünülebilecek birşey astsubaylık, sürekli geziyorsun, sürekli dolaşıyorsun. Zor bir hayatın oluyor. Mesela babam Subayken Hakkari Yüksekova'ya gitti Saymanlık yaptı orda 2 sene. sabah 8 akşam 12 ye kadar çalıştığını bilirim ben.Astsubaylar orda daha fazla çalışıyorlar

Askerlik inanılmaz zor bir meslek, babam sordu olmak istiyorsan engellemem dedi, yok dedim benden ırak dursun. Peki senin seçimin dedi. Ama gerçekten de çok zor askerlik, Subay olsan da astsubay olsan da durumun hiç belli olmuyor.

Sana uyuyorsa deidğim gibi, seçeneğin yoksa olabilirsin. Çok aşağılıyıcı birşey değil astsubay olmak, o da bir meslek sonuçta. Seçenekler ve tercihler meselesi..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

[Bu mesaj Prawler tarafından 09 Ağustos 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 09 Ağustos 2004 01:45 tarihinde demiş ki:
Mesela elalemin çocuğu geliyor, sırf üni bitirdi diye senin üstün oluyor. Sen hayatını vermişsin bu işe, adamın askerlikle alakası yok üstün oluyor, adama komutanım diyorsun..

nasıl olması gerekirdi? çok merak ettim.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunun başka bir çözümü olması gerekirdi, sen bir ömrü askerlikle geçireceksin, sen de okul okuyorsun, bitiriyorsun. Ama astsubay okulunu okuyorsun. Tabii ki üni gibi değil. Ne bileyim, sırf kısa dönem alabilirler mesela üni mezunlarını. İhtiyaca göre de neye ihtiyaç varsa ondan alınabilir.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

dış okullarda okuyup başvuru yapabiliyorsun, ben bu okulda okuyorum askeriye adına okumak istiyorum diye talebe ve ihtiyaca göre ayarlanıyor onlar edi
Bu talepleri daha fazla kabül edip üni mezunları sırf kısa dönem alınabilinir gibime geliyor biraz ütopik kalsa da[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

horace kandırıp ormana götürcek bizi zaten bir gün :P[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 09 Ağustos 2004 01:45 tarihinde demiş ki:
babam astsubay olarak başladı işe maddi imaknsızlıklardan, üst çavuşken falan subaylık sınavına girdi.Kazandı subay oldu. Zor meslek olabilir.

cok dusuk bir yuzdenin olabildigini biliyor musun ? ve yuzbasidan oteye gidemeyecegini ? ancak uni diplomasi alirsan devam edebilecegini ve her daim 2. sinif muvazzaf muamelesi gorecegini ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 09 Ağustos 2004 02:14 tarihinde demiş ki:
horasan seni insan olarak çok seviorum ama daha çnce de baya tartıştıgımız konulardan dolayı bu mesajında bile bir art niyet seziorum

demon hicbir art niyet yok horansenin mesajlarinda. ben bile daha art niyetliyimdir. oyle boyle bir is degil askerlik. meslek olarak yapilmaz. ben iceride olup memnun olan adam gormedim. bak istisna yapmiyorum 30 u askin ustegmenden uzman cavusa insandan bahsediyorum.

meslek degil. dedikleri sudur : bir imza atiyorsun hayatini elden cikariyorsun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...