interactionHelp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Selam arkadaşlar, Başlıkta da yazdığım gibi , Arduino, Processing konularında sağlamca Max/MSP ve openFrameworks konularında ise eh biraz olmak üzere yardımcı olayım dedim bu insanlığa. [email protected] Burdan yazabilirsiniz veya yukarda verdiğim msn adresini ekleyip darlayabilirsiniz. Can sıkıntısından yapıyorum bu işi evet. İlgilenen olur diye düşünüyorum. Saygı & Sevgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ibretlik paylasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interactionHelp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interactionHelp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hahaha olm kimse mi sallamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Arduino guzel de ben su anda almayi dusunmuyorum. Alinca gelirim Digerlerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 nedanko var galiba ama yük olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi ben varim ugrasanda da arduino ile ilgini, boyle gokten zembille gelince yardim isteyen var mi diye garip oluyor :) madem oyle buralardaysan sorarim aklima geldikce bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interactionHelp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi insan boş kalıp canı sıkılmamalı. neyse işte açık çek, kullanan kullansın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bana 700 bin yollasana ordan maykil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interactionHelp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Hergonan said: bana 700 bin yollasana ordan maykil olmaz corc bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar