montezaus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Beyler şunu SWG yle ilgili bi siteden aldım. Doğruluğu hakkında bi bilginiz varmı? ---- From the Official Star Wars website. A StarWarsKids.com Padawan Asks: How will it work if my brother wants to play with my clan on the same server? Would we need two separate accounts? ~ MaDDeNSiTH Answer: We're considering a 'family plan' that would allow a few people from the same family to play together using one account. --- türkçesi şöyle galiba Kardeşimle aynı server da benim clan la oynamak istersek ne yapıcam. 2 ayrı account a mı ihtiyacımız var? Cevap: Şu an aynı aileden birden fazla kişinin tek account la oynamasına izin vericek bi aile planı üzerinde çalışıyoruz --- Tam kaynağını bilemiyorum ama aldığım adres benim swg PA. www.imperial-guard.net .[hline]--- It's the last call for the noctives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hmm doğruysa kardeşi falan olanların bayaa işine yarıyacak bişi, dışarda baya talep görecektir bence, 3-4 box oyun almak yerine, dahice bi fikir hatta :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ehue aynıları officialda da var sorry :D [Bu mesaj Norak tarafından 29 April 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hangisi, pa nın sitesindemi? Ayrıca arkadaşlarla kardeş diye girmeyiz herhalde, dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bizde aileler kalabalıktır, 9 kişi 10 kişi 20 30 50.. inanırlarmıki?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 valla benim manyak işime yarar bu..abimle aynı anda oynamak için..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 sen ne dion be... bizim aile 5 kişi... buda demektir ki 5 acc. =))) hemde indirimli... =))) ne güsel iş yaws... ama hakkkaten akıllıca.. adam abisiyle 1 acc.te oyniyacagina indirim falan kanio, 2ci acc.'u alio... bu arada bu aile planlamasi henüz tam kesin deilmis... haberim olursa yazariim.... DAoC sux SWG rulz artik bizim için... [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 babama bana acil kardeş lazım annemle en kısa zamanda bu olayı halledin dedim ben bi süre gidiyorum sizi yanlız bırakim dedim bakalım noolucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ya hepimiz kardeşiz arkadaşlar, bu kavga ne diye :) Biz türk türke kardeş kardeş oynarız, olmadı Brotherhood of Steel gibi birşey yaparız. Yada bizim burada soyadı sistemi böle, siz kendi işlerinize bakın, içişlerimize karışmaya hakkınız yok, verin paşa paşa acc' u. :) O kadar keriz diillerdir artık :p[hline]Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bütün paticik; biz br aileyiz değil mi :lol:[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar