Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Family account?

montezaus

Öne çıkan mesajlar

Beyler şunu SWG yle ilgili bi siteden aldım. Doğruluğu hakkında bi bilginiz varmı?
----
From the Official Star Wars website.

A StarWarsKids.com Padawan Asks:
How will it work if my brother wants to play with my clan on the same server? Would we need two separate accounts?
~ MaDDeNSiTH

Answer:
We're considering a 'family plan' that would allow a few people from the same family to play together using one account.
---
türkçesi şöyle galiba
Kardeşimle aynı server da benim clan la oynamak istersek ne yapıcam. 2 ayrı account a mı ihtiyacımız var?
Cevap:
Şu an aynı aileden birden fazla kişinin tek account la oynamasına izin vericek bi aile planı üzerinde çalışıyoruz
---
Tam kaynağını bilemiyorum ama aldığım adres benim swg PA. www.imperial-guard.net .[hline]---
It's the last call for the noctives
Sosyal ağlarda paylaş

sen ne dion be... bizim aile 5 kişi... buda demektir ki 5 acc. =)))
hemde indirimli... =)))
ne güsel iş yaws... ama hakkkaten akıllıca.. adam abisiyle 1 acc.te oyniyacagina indirim falan kanio, 2ci acc.'u alio...
bu arada bu aile planlamasi henüz tam kesin deilmis...
haberim olursa yazariim.... DAoC sux SWG rulz artik bizim için...
[hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!!
ultrAslan-Izmir
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hepimiz kardeşiz arkadaşlar, bu kavga ne diye :) Biz türk türke kardeş kardeş oynarız, olmadı Brotherhood of Steel gibi birşey yaparız. Yada bizim burada soyadı sistemi böle, siz kendi işlerinize bakın, içişlerimize karışmaya hakkınız yok, verin paşa paşa acc' u. :) O kadar keriz diillerdir artık :p[hline]Diaboli virtus in umbust est
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...