Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 az önce makinaya attığım spor ayakkabılarım bu makina tarafından bi güzel sıkma moduna girdi. umarım telef olmazlar :/ LAN SALAK ALET SIKMAYI KAPADIM YA ORDA! Bİ DE YÜNLÜ PROGRAMINDASIN GÜYA! FİLTRENE SÜTYEN KOPÇASI KAÇSIN TAMAM MIAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hassasa ayarlı yıkasaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 anladık, ev işlerinden anlayan bir meriçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çamaşır yıkayan erkekler... dünya nereye gidii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 makine yıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dadada said: anladık, ev işlerinden anlayan bir meriçsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 calippo said: dadada said: anladık, ev işlerinden anlayan bir meriçsin. ahahah HEY, FORUMDA İLK KEZ ALINTILANDIM. TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dadada said: anladık, ev işlerinden anlayan bir meriçsin. ney? edit: al, 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Farinal said: çamaşır yıkayan erkekler... dünya nereye gidii? liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ahaha galiba makina kafayı yedi. yıkama bitti dediğinde kapadım, kapağın kilidi açıldı dikkat etmeden bi açtım, FOŞUURR diye deterjanlı sular döküldü. boşaltma moduna getirdim tekrar ayakkabılar hoşaf ahasudha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 makinen meme yapmış dostum.. 120liraya beynini düzelticekler makinenin.. atıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Farinal said: çamaşır yıkayan erkekler... dünya nereye gidii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Myshkin said: Farinal said: çamaşır yıkayan erkekler... dünya nereye gidii? liseli yeah right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çamaşır yıkayan erkeğe niye saldırıyorsunuz ya? arkadaşlar kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evlenin olm hala bekar bekar geziosnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ya arkadaşım. 1 çamaşır çamaşır değil, ayakkabı. 2 makinayı hazırlarken leke sökücüyü üstüme döktüm. 3 makinayı da bozdum galiba hausdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ahasdghdagh epic fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ÇAMAŞIR MAKİNESİ BOZAN EVLADININ ÜZERİNE CEHENNEM GAZABIYLA ÇÖKEN ANNE yarın hürriyet manşeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 o deilde şu off sineksavar falan işe yarıo mu kendi üstüne sıkıosn ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi o çok salakça bişey ya. kendi üstüme sinek ilacını niye sıkiim lan?! sineğe sıkarım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 cibinlik en güzeli offu moffu boşver cibinlik al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aga çamaşrırınızı periler mi yıkıyor sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mr_Hand said: abi o çok salakça bişey ya. kendi üstüme sinek ilacını niye sıkiim lan?! sineğe sıkarım ki. iyide hacı öbür türlü sıkıosn gelmio uğraşmıosn ben tvye bilgisayara dalıorm kaşınorm arada sonra bi bakıorm iş işten geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ayda bir iki bavul halinde eve götürüyorum 2 gün içinde ütülü, temiz bi halde bana geri iade ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar