Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bugün artık eskiyen ve girişleri bozulmak üzere olan sblive 4.1'i 5.1 ile değiştim. SBlive'in driverları uninstall ettim önce sonra bilgisayarı kapattım. O arada kartı çıkarıp bilgisayarı açtım. Bi baktım görüntüler birbirine girmiş. Bilgisayarın açılışında ve windows'da hiçbişi okunmuo. Bikaç kere açıp kapattıp bilgisayarı sonunda düzeldi. Bu ekran kartı ile ses kartı organize mi çalışıo yoksa bir kart çıkarılmak istendiğinde fişi çekmek mi gerekio ? Ben monitörden bile şüpheleniyorum ama ne alaka ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 1. olur böle vakalar 2. kartı çıkartıp takarken elin ekrankartına çarpmışşsa hafif bir aptallaşma efekti yaratmışsa 3. monitor ün günahını alma dicem ama belki monitor yeni hopörlörlere alışmaya çalışmıştır. 4. belkide suçlu hopörlör.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hoparlör le pek alakası yok herhalde yaw. Takılılardı ama olsun sonuçta ses kartı değiştiriorum hoparlör deil :D Neyse bir kere daha olana dek beklicez :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar