Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bikaç arkadaş şöyle ağır rp yapmak için bir sunucu arıyoruz. ph' ın kapalı olması hepimizin tercihi. Nebulada başlamayı düşünüyorduk ancak bikaç haftadır da kapalıymış sanırsam orası da. Nebula dışında revolution u buldum ancak oranın durumu, sistemleri hakkında pek bir bilgim yok. Oynayan birileri varsa bize nereyi önerebilir acaba?
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Valla açık olsaydı TR second age derdim ama o ve nebuladan başka Türkiye'de bulamazsın.
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yabancı olsa da sorun değil aslında ama ilk tercih türk tabi, he bir de sphere olması :D
Kspong Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 açılır bugün yarın nebula bekleyin =)
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi uoya kasmak bu saatten sora saçma gibi.pvp serverleri var oaralrda oynyın.actionunuzu atıp çıkın.itemde bol oluyor zaten.
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 pvp istemiyorum ki. rp yapmak istiyorum.
Kspong Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Valla bu saatten sonrası yok. Diğer oyunları oynadım bir tane istediğim gibi bir oyun yok. Zaten kasmakta zor değil macroya bırakıyosun kasıyo kendi ne var yani =)
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bizde roleplay için Nebulaya başladık, tavsiye ederim. Nebulada maddi olarak destek gerekirse http://northernstar.forum.st/ Northernstar grubu zanaatkarları ile irtibat kurabilirsiniz, özellikle bu konuda çok cüretkarlar ve bir roleplay oluşumu. Bende dahil, üyeleri Nebulanın bakıma girmesini fırsat bilip bir iki hafta tatile gittiler ancak forumlarından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar