pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 arkadaşlar ingiltereye gitçem de vizede sorunlu biraz dediler nese bissürü evrak falan topladık da bir iki şirketten de referans mektubu olursa iyi olur dediler (bu işle uğraşan adamlar dedi alsşdj) onu da ayalardım fakat gel gör ki o adamlar metini gönder gerisini biz hallederiz dediler ama yok. bulamadım nette düzgün birşey konu hakkında bilgisi olan var mıdır nedir ne değildir?nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 en son ingiltereden vize alirken arkadasim yazmisti orada okuyan iste beni ziyarete gelicek su tarihler arasinda bende surda yasiyorum surada okuyorum diye. hatta imzasini ben attim. gerci ben ogrenciydim, ogrenciysen bir problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aslında düzgün örnek bir metin gösterebilecek olan varsa ( özellikle de ingilizcede) cok memnun kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ne için ne istediğin belli değil ki. ne yapmaya gidiyosuni ne konuda referans istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi dil eğitimi için gidiyorum. özel bir şirketin bana referans mektubu yazması için metin lazım adamlara, konsolosluğa verilincek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar