Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben böyle bir etap sonuı görmedim felaket kazalar oldu of off kalbim çıkıcak tarihe tanıklık ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 anneciim ne ara başladı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bugün 2.etap koşulcak yarışın 3. günü ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 İçim daralıyor izlerken bunu. Ne oldu ki, finishte birbirlerine mi girdiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hemde ne girmek alayı yıkıldı( resmi sitelerinden baktım ama resmi bulamadım ) hem kuralları bildinmi sıkılmazsın ya nereye sıkılıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tur çok güzel gidiyor ya yine bir kaza ve bu sefer güzel bir protesto ile biticekti ki malın biri atak yaptı bütün bisikletciler güzel bir tepki gösterdi bugün kü kazaya çok güzel çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ohaaaaaaaaaaaaa slachk kardeşler gitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çok güzel bir kamp videosu saxo bank takımının http://video.saxobank.com/video/631531 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 böyle iş mi olur zincir attı yaa pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 cok yazik oldu be andy'e seyredemedim oglen yeni seyredebildim replayi. tam ataga kalkmisti andy contadorda cevap verememisti. cocugun zincir atinca serroo nasi basti kacti cok gicigim contadora. olumune andy :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi ben sevmem contodoru ama ben olsam bende kaçardım sonuç olarak bu işler yüzünden biri galip gelicek bu bisiklette yazılı olmayan kuralları sevmiyorum lanceyide bekleselerdi o zaman 3. etapta lastiği patlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bu arada ben patide hic bakmadim bile baslik yoktur diye ama llama helal tek basina domesticlik etmissin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 3 seneidr tep başıma konuşuyom valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 lance' in gg oldugu cok belliydi beklemeye deymezdi yani :d zaten contador beklesinde demiyorum ama bakti zincir atti o anda kalkti ayaga dotos. ve andy kalkinca cevap verememisti. o atakta gidecekti andy yoklama degildi yani, en az 30 saniye koyardi bugun contadora bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yarin cook zor stage 7 saat civari surecek ve manyak tirmanislar inisler var. cok zekli olacak yarin. siralamada belirleyici bir sonuc cikaiblir bu stageden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ohA başlık varmış son 20 km izleyemedim bugün neler olmuş yaa. sonrasında highlightlarda bi ara andyn contador sarı formayla kürsüye çıkarken ağlamaklı yüz ifadesini gösteriyodu. herifin zincir atmış demek. ayrıca saxobank video(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 son 20km ozeti. andy ataga kalkiyor contador kaliyor. tam o sirada zincir gg oluyo. (andynin arkasinda giden vinokourov bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 burdada contador tam ben ataga kalkmistim andy sorun yasadi diye ayak yapiyo bide ozur mozur diliyo ama neye yarar. cok gozumden dustu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bugun cok aksiyon olmamis heralde. daha seyredemedim gece bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bugün güzeldi özellikle son tırmanışta Moreau'nun puan almak için atağı görülmeye değerdi. Klasman liderlerinin yattığı ve pek atak olmayan bir tur olduğundan ana grup haricininde amstrong un içinde bulunduğu bir grup koptu liderliği ele aldı zaten. Son 14km kala barredo atağa kalktı ama erken oldu ve yoruldu geçildi. Finişe doğru güzel mücadele oldu yaklaşık 8 bisikletçi yan yanaydılar. Amstrong çok güzel strateji yaptı çıktı tam kaçmak üzereydi ama fedrigo nun arkasında kaldı. Amstrong bitmiş ya =) Shclek ile contador arasındaki zincir olayına gelirsek. Sarı mayo ya bu gibi sorunlarda atak yapılmaz. Bu doğru ancak contador tam atağa kalkmıştı ve arka grupta contadoru kaçırmamak için atağa kalkmıştı ki schlek in zincir koptu. Yani contador geçmese arka grup bir hayli geçecekti zaten öyle de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 armstrong amca nerdeyse aliyomus ya etabi. birakiverselerdi ya adama son yarisinda bi etap alsaydi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 harika geciyor tur ya mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bir sezonun sonuna geldik ispanyol aldı bu sene turu hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 forma olayı super yaa :D formalara izin verselerdi keşke adamlar duru giyiniyorlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bisikletin güzelliğine bak http://twitpic.com/28jbnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar