Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube javascript exploiti var (4/7/10)


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4chan yapti iste. justin bieberle alakasi yok, bi kac 4chan uyesi justin bieberin videosunda sacmaladi iste. oysa butun videolara saldirilar oldu.
jb disinda (ALLAH BU COCUGUN BELASINI VERSIN BU ARADA) dinciler, hristiyanlar, muslumanlar, homoseksueller, falan filanlar da trollendi.

lots of lulz yani.

(bi kac tane de script kiddy XSS yolunda cookieleri caldi.)
Mesaj tarihi:
lan yutup dedik bağrımıza bastık adamlar poor coder çıktı. her kodda bug olur falan fişman geyikleri var biliyorum da, çok basitmiş lan exploit.
Mesaj tarihi:
kotu coderlikla alakasi pek yok, her yerde cikiyor bunlar. Facebook da 2 ay once cikan acik cok daha komediydi mesela. Benim profilimi su arkadasim nasi goruyor ozelligi varya, onu yaptiginda o arkadasinin butun chat logunu falan okuyodun.

Bi yandan da iyi tabii, bize moral oluyo, sitemiz heklendiginde diyoz ki olmn gooogle bile hekleniyo euehue.
Mesaj tarihi:
her yerde çıkıyor, bugsız yazılım olmaz da burda yapılan input sanitization bence gayet poor coderlık abi. yani adam içinde