s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Arkadaslar corbada tuzumuz bulunsun hesabi mumkun oldukca kapali carsidan alis veris etmeye calisiyorum ama henuz mumkun olmadi. Neden derseniz fiyatlarin ozellikle weapon satan vendorlarda normalden bayagi yuksek tutulmasi. Harita da biraz SouthEast yonunde giderseniz karsiniza gelecek olan Touch of Class Super Mall da benzer urunlerin nerede ise yari fiyatina satildigini goreceksiniz. Bilginize. Not: Bir ara bende vendor koyacagim slayer weapon satmak icin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mandrake ve Sanrey belirliyor fiyatlari. Ve de iyi satiyorlar. Ama bilemem tabii :) Uzman sizsiniz ! :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ya ben yine salaklık yapıp 2.kez düşük fiyatlı silahlar olan çantayı fiyatlandırmışım nası oldu anlamadım ya, biriside satın almış, dolayısı ile daha daşaklı silahlar var şu an onların fiyatı biraz pahalı olabilir bazılarını düşürmüştüm ama fazla olanlar olabilir,çok da giremiyorum bu aralar,restock edemiyorum eğer beğendiğiniz silah warsa söleyin bişeyler yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 valla fıyatlar hakkında konusabılmek ıcın bıraz daha vendor gezın derım sıze. örnek olarak vıt/goodman/blue demon/dırk/jags `isimli sahısların ve grupların işlettiği atlantic in en iyi 10 vendor mall undan (ki buralarda da kullandıgım vendorlar var ve fıyatlarını onların standardına gore normal sıze gere baya yuksek tuttugum halde feci satıs yapıorum) 5ini ziyaret ederseniz benim koydugum fiyatların aslında normalde konan fıyatların tamı tamına yarısı kadar oldugunu belırtmek isterim. ornegin runic val wepler 10k dan direkt gitmektedir. ki ben 5k dan baslatıorum bonuslara gore max 10k yapıorum en ıyısını bıle... neyse yani 3-5k nın hesabını yapmam sorun deıl beendıgınız bısı olursa msg atın ıcqdan uygun bı fıyat ayarlamaya calısırım. yeterki size yarasın... bu arada ekliyim vendora getirdigim tüm yabancılar fıyatların ucuzlugu konusunda hemfikir. özellikle benim weapon vendorlarım konusunda cok memnunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 heh goodman tam kazık zaten[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Arkadaslar carsiya vendor koymak istiyorum ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: s3ns3i, 07 May 2003 22:17 tarihinde demiş ki: Arkadaslar carsiya vendor koymak istiyorum ne yapmam gerekiyor? Ne satmak istiyorsun? Su anda eksigimiz alchemy (potion kegs) bi de tailor.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Walla ben malum surekli savasiyorum, dolayisi lootlardan topladigim malzemeleri satacagim. Genelde armor we weapon, 8-10 tane de slayer instrument var. Tailor derseniz bende tailor var ama sadece 97 skille sahip su anda. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 97'yi 100 yap :) 309 tane Tailor BOD satiyorlardi. Almak uzere idim ama vazgectim sonra. Aslinda ise yarayabilirdi. Bir ton tailor reward'imiz olurdu. Tapestry, bear bug, runics, vs. Neyse, baska bir tailor BOD satisina artik :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar