Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 fazladan far takmakta yasal degil hani ralli araçları gibi ön tampona far diziyorlarya oda yasak trafikten izin alınmadan falan olmuyor aynı sekilde arabanın hoparlör sistemini değiştirip böle hayvani güçlü yapmak falanda yasak onun içinde trafige başvurucaksın :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yasal değil ama "Suç" ta değil o yüzden karnı aç polislerden çekinin yeter :D[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi ben bu gune kadar hep bızım arabanın sislerini açtım babam trafik polisine selektör yaptı sisler açıkken hiç çevirmediler bizi :) ama radar da m.na koyuyolar adamın bız tatıle gıderken baya yakalandık adamlar 34 plakayı gorunce bıde luks arabayı gorunce heemn durduruolar :( bıze 140 la yakalandınız dedı halbukı babam 240da fılandı yanı polisden korkcaksın cbınde para varsa her şeyiyapıcaksın[signature][hline] [Bu mesaj Shagrath tarafından 21 Temmuz 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 E5 de gece yarısı, gece devriyelerinden birinin yanından 190 la geçtim adam bi korna çaldı başka birşeyde olmadı... İşte diyorum ya aç polisten korkucaksın.:D Resmen rüşvet siteyenleride var... Adam bi yeşil sıkıştır gel dedi resmen...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eer yaparsam hız(şuan bisikletle yakalanamıorum radara)çekerim cezamı hayatta vermem rüşvet rüşvetide verenleride kınıorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 adamın kendısı soluo para ver gıt dıee polis bu herşeyi yapar[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 12 Ağustos 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 onun eşekliine uymak zorunda diilsin ama! sonuçta devlet az para ödüo die ben onun cebine daha fazla para koyamam!sen bu durumda yaptıın hatayla devlete karşı sorumlu olsun polise deil... ve bu ülkeyi düzeltmek için en ufakta olsa çok azda olsa birşeyler yapmamız gerekir!sistemi sadece kendi yararımızı düşünerek kullanmamız gerekir...çünkü her nekadar ufak,sıradan(!)bir olay gibi gözüksede çok yanlış ve ülkemi geri götüren bir olay ve ben ülkemi bu durumda görmek istemiorum![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bu devirde şahinler varken sizin haddinize mi düşmüş neon :) abi şahinlerde hep :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar