Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 neon taktırmak istiyorum 106gti'ıma ne kadara patlar mavi bişey düşünüyorum da bi sorayım dedim..arabanın rengi gri[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 fazla pahalı olmadıgını duydum yani 40ı bulmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hadi ya çok iyi ozaman hiç beklimiodum öle bi fiyat emin misin bath?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bende düşünüyorum ford focus için. 40 mil den daha fazladır herhalde. Bilen biri bizi aydınlatrsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bildigin florasan gibi birsey ya 40 milyon bile yoktur tahminim.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 eet tam sölediim gibi cıktı en pahalısı 59 milyon en ucuzu 18 milyon buyrun burdan yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 a bide buyrun efenim gri arabaya mavi neon burda biraz parlak duruyo sanırım arabanın durdugu zeminden dolayı..ama asfaltta daha güzel durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bu arada bu arabada 4 neon var iki yanlarda bi onde bi arkada bence one neon sakat istanbulda kasislerde falan kırılır ya hakkatten bu neonlar kırılmıyo mu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya peki bunlar harbi kırılmazmı tamam esnek kırılmadı e kirlenmezmi bi yağmur yağsa leş gibi her akşamda temizlenmezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bugun bi arkadasımı aradım cok tozlu yollarda gitmedikce fazla kirlenmiyo diyo kirlensede temizligi kolaymıs.. bu arada gece ruyama girdi neon ama florasan şeklinde yere dusuyodu kırılmıyodu falan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bide ses sistemi döşe neonlarıda basın ritmine göre yanıp sönecek sekilde ayarlattır elektrikçiye ehehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yanliz neon lambalar 10000v da calisiyor onun aparatida 200$ mi ne idi eger bar neon lari ile ayni sey ise[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aynı şey değil zaten bu neonlar regülatörleriyle beraber o fiyatlara direk 12v besleme[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hueh biz neonlara ayar çektik arkla..direksionun yanında düğme war flaşörlü-normal-kapalı hale getirebilioruz camların oto açma düğmesini taktık becerdik böle bi işi ama çocuk harbiden deli bunu yapan yani :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Standart, fabrika çıkışı arabalara neon takmayın, çok kötü durur. Üzerinde çalışılmış (body kit, motor modifiyeli, özel jantlı) arabalar dışında mantıklı diil bence. Misal:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 direkt Fast and furious eheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yani :) Bu tip bi araba olmadıktan sonra. Hoş buna benzer, (en azından yapısal, body kit anlamında) araçlar görmeye başladık sonunda İstanbul'da. Modifiye sektörü hızla genişliyor.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: MeSh, 11 Şubat 2004 01:08 tarihinde demiş ki: bildigin florasan gibi birsey ya 40 milyon bile yoktur tahminim. LoL ehuehue yapma abi arasında dağlar gıbı fark var ne floresan ı alakasası bıle yok bızım arkadaş sormuştu maltepedeydi sanırım yeri 80$ istemiş adam rengi mavi yeşil kırmızı vs vs varmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 neon görünümlü flor hasan dır o[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 lol.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: DynamicK, 15 Temmuz 2004 15:44 tarihinde demiş ki: neon görünümlü flor hasan dır o +1 :) :) :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 illa da taktırıcam diyenler , alta çok ince tel çektirsinler .ışığı engellemeden extra koruma sağlar.En son 2 hafta önce gece 3te kırmızı neon görmüştüm doğan slx in tekinde , yada kafam iyiydi yanlış görmüş de olabilirim günahını almiim , kısacası tasvip etmiyorum ben =)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya nweonla ilgili bişi sorcam ben bunu bi motosiklete taktırabilirmiyim voltajı zartı zurtu falan şu ip şeklinde olanlardan[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 JSV nin Ledli Neonları var... Ama pahalımıdır biraz 2 tane 60 cm 2 tane 120 cm 250 milyon civarı... Neonlar kırılmaz 90 dereceye kadar esneme payı var. Ayrıcada Kapıların altına neon koruma tamponları takılması gerekli yoksa hem iğrenç durur hemde kopma yırtılma tehlikesi olur. Kısacası tampon modifiyesi olmayan arabaya neon taktırmayın.[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bildiğim kadarıyla neon'lar yasal değil. Şimdi "bugüne kadar kim çevrilmiş bu yüzden" demeyin, sis olmayan havalarda sisleri yakmakta yasal değil ama kimse çevrilmemiştir (tek örneği bir arkadaşım :P[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar