Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

106gti'a Neon ??

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

neon taktırmak istiyorum 106gti'ıma ne kadara patlar mavi bişey düşünüyorum da bi sorayım dedim..arabanın rengi gri[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey değil zaten bu neonlar regülatörleriyle beraber o fiyatlara direk 12v besleme[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
hueh biz neonlara ayar çektik arkla..direksionun yanında düğme war flaşörlü-normal-kapalı hale getirebilioruz camların oto açma düğmesini taktık becerdik böle bi işi ama çocuk harbiden deli bunu yapan yani :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

Standart, fabrika çıkışı arabalara neon takmayın, çok kötü durur. Üzerinde çalışılmış (body kit, motor modifiyeli, özel jantlı) arabalar dışında mantıklı diil bence.

Misal:

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

Yani :) Bu tip bi araba olmadıktan sonra. Hoş buna benzer, (en azından yapısal, body kit anlamında) araçlar görmeye başladık sonunda İstanbul'da. Modifiye sektörü hızla genişliyor.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 11 Şubat 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
bildigin florasan gibi birsey ya 40 milyon bile yoktur tahminim.

LoL ehuehue yapma abi arasında dağlar gıbı fark var ne floresan ı alakasası bıle yok bızım arkadaş sormuştu maltepedeydi sanırım yeri 80$ istemiş adam rengi mavi yeşil kırmızı vs vs varmıs...
Sosyal ağlarda paylaş

illa da taktırıcam diyenler , alta çok ince tel çektirsinler .ışığı engellemeden extra koruma sağlar.En son 2 hafta önce gece 3te kırmızı neon görmüştüm doğan slx in tekinde , yada kafam iyiydi yanlış görmüş de olabilirim günahını almiim , kısacası tasvip etmiyorum ben =)[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

JSV nin Ledli Neonları var... Ama pahalımıdır biraz 2 tane 60 cm 2 tane 120 cm 250 milyon civarı...

Neonlar kırılmaz 90 dereceye kadar esneme payı var. Ayrıcada Kapıların altına neon koruma tamponları takılması gerekli yoksa hem iğrenç durur hemde kopma yırtılma tehlikesi olur. Kısacası tampon modifiyesi olmayan arabaya neon taktırmayın.[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla neon'lar yasal değil. Şimdi "bugüne kadar kim çevrilmiş bu yüzden" demeyin, sis olmayan havalarda sisleri yakmakta yasal değil ama kimse çevrilmemiştir (tek örneği bir arkadaşım :P[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...