mightee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 asenkron şekilde sayfaları göstermek istiyorum. update panel içerisinde usercontrol şeklinde yapmayı denedim çok sorun çıkıyor panel içindekiler yenilenmiyor vs. iframe yapmayı denedim bu da yavaş yükleniyor. 3. bir çözüm önerisi olan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ajax ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ajax ile postback yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://www.codeproject.com/KB/ajax/Ajax_PostBack_Example.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 pwned? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hergonan said: pwned? nope. bu benim bahsettiğim değil. jquery veya kendi yazdığın ajax koduylan yapınca postback olmuyor. bu örnekteki updatepanel kullanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar