Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bence internette sıkılmadan vakit geçirebileceğimiz bir site. Birbirinden ilginç şeylere bu sitede ulaşabiliyorum şahsen ben :) ya sizler ne düşünüyorsunuz bakalım... http://www.icerix.com[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! www.icerix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 güzel yer, cem yılmazın kamera arkalarını görünce dün üye olduydum. baya bi vakit geçirdim. daha bolcana indirilebilir reklam olsa. sitenin sahibi misin bilmiyorum da o en üstteki bannerın acilen orjinal halinden(gif olmayan halinden) jpg e çevrilmesi gerekiyor. on yüz bin milyon renkli bir resmi gif yapmak çook kötü bişi. ha bir de çok fazla bölüm var az ve öz olsaydı çok daha ii olurdu. edik; ya ben ne aptal saptal cümleler kuruyorum bugün. [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Ağustos 2004 06:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 üye olmak istediğim halde şifre gelmeyen site :=) bu arada sen news deki sertachmısın ?[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Buradan Daha Rahat[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben düşünmüyorum(off çok sıkıldım..)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Demek ki yoksun..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 guselde bu chatın dıe bısı varya o sızce nası işe yarar mı? fıkırlerınız nedir?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar