lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla resim çizebildiğimi bilmiyodum çizebiliyorum biraz bide el çizdim süper onuda daha sonra yollamak istiyorum paticik ahalisine dil-do fairy girl searching peanuts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla çok hoşuma gitti. eline sağlık. çizgilerinde bi doğallık var.. (sanki çok biliyorum da böyle yorumlar yapıyorum :horace: )[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 aslında bunların naturmort resim olması gerekiyodu ama güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 naturmort mu ? ehehe :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Evet nü portakallar elmalar kavunlar üzümler bekliyoruz senden hehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Fairy Girl renklendirilirse çok süper olur :) Eline sağlık..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 aslında ölü insanlar da natürmort sayılır pekala... ..hakkaten...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bide el resmi çizdim güzel oldu onu da sonra ... said: Evet nü portakallar elmalar kavunlar üzümler bekliyoruz senden hehe. oranges gone wild ,apples busted gibi çizimlerle döneceğim herşey güzel olacak.... ayrıca eyv. [Bu mesaj darkwingduck tarafından 12 Ağustos 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Valla?[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hakkatten natür mort çizmişim ozaman yanılmadığımı biliyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar