Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

J.S Bach Tableri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu tab olayına uyuz oluyorumya.hemde j.s nin tablari. neyse.ya bide o adamın öyle gitarla calınabilecek 2 tane mi ne koncertosu var.kaç tane piano çalan adam bach ın notalarını bilmezki.(nota okumayı) . neyse.

guitar pro power tab a beş bastı.anket yapıldı kocaman bi sitede.power tab sondan 2. oldu.guitar pro 1.
Mesaj tarihi:
walla eger klasik calmak istiosan ki bazı parcalar distortion tonunda cover da yapılabılıyor bu tabler cok ideal.Nota okumayı bilmeyenlere degil , nota okumayla vakit oldurmektense bu tablerden yararlanıp bu parcalara calışmak isteyenler icin yardım maiyetinde actım konuyu.
YAni powertabde de verilmiş olsa sonucta tab. Konumuz o degil.[signature][hline]..yeah..
Mesaj tarihi:
şimdi ben senle nota okumanın vakit kaybı olup olmadigini tartisirimda neyse.yani ben ana dilim gibi okurum ve uygularim.kroyum falanda bilgi uni benimle guru duyuyor :p
klasikte 5 tanesini çalıyorum ben bach.
bach a ayit bir suit vardir .genelleme bişey onu mesela.
piano gitara beş basar bence öyle gibi gibi
Mesaj tarihi:
ya ne alakası var hoca. Ben tab i daha rahat okuyorum bu kişiden kişiye degişir burda sadece millete yardım amaclı topic actık sen geldin piano gitardan iyi diosun.[signature][hline]..yeah..
Mesaj tarihi:
efendim
nota okumayı biliyorum
4 sene bu işle uğraştım ben nota ile klasik gitar çaldım
ama tab çok daha rahat geliyor bana
şimdi üstün diye daha zorunumu seçeyim
peeh[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
  • Yeni Oluştur...