sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 J.S Bachın cogu sarkısının tableri Bu linkte. Rar uzantısı olarak var. WinRar programı Bu linkte. Powertab olarak hepsi. Powertab de burda Almanyayı secin o calışıyor şu anda sanırım. Enjoy.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya bu tab olayına uyuz oluyorumya.hemde j.s nin tablari. neyse.ya bide o adamın öyle gitarla calınabilecek 2 tane mi ne koncertosu var.kaç tane piano çalan adam bach ın notalarını bilmezki.(nota okumayı) . neyse. guitar pro power tab a beş bastı.anket yapıldı kocaman bi sitede.power tab sondan 2. oldu.guitar pro 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 walla eger klasik calmak istiosan ki bazı parcalar distortion tonunda cover da yapılabılıyor bu tabler cok ideal.Nota okumayı bilmeyenlere degil , nota okumayla vakit oldurmektense bu tablerden yararlanıp bu parcalara calışmak isteyenler icin yardım maiyetinde actım konuyu. YAni powertabde de verilmiş olsa sonucta tab. Konumuz o degil.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ayrıca tabler piyano calan adamlar ıcın degil zaten gitar calan adamlar icin. Yani ben piyanistlere degil gitaristlere verdm bu linki.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 şimdi ben senle nota okumanın vakit kaybı olup olmadigini tartisirimda neyse.yani ben ana dilim gibi okurum ve uygularim.kroyum falanda bilgi uni benimle guru duyuyor :p klasikte 5 tanesini çalıyorum ben bach. bach a ayit bir suit vardir .genelleme bişey onu mesela. piano gitara beş basar bence öyle gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya ne alakası var hoca. Ben tab i daha rahat okuyorum bu kişiden kişiye degişir burda sadece millete yardım amaclı topic actık sen geldin piano gitardan iyi diosun.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 efendim nota okumayı biliyorum 4 sene bu işle uğraştım ben nota ile klasik gitar çaldım ama tab çok daha rahat geliyor bana şimdi üstün diye daha zorunumu seçeyim peeh[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar