Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 6-7 Ayın ardından yine warhammer hesabımı açtırmak istiyorum normalde internet üzerinden 60-day gametime prepaid kart alıyordum fakat geçen gün WAR-EU sitesine girdiğimde GOA serverlarını transfer ettiğini gördüm ordan sıkça sorulan sorulara girdim ( FAQ )ve bunla karşılaştım : '' As of today, GOA terminates its 3 and 6 month subscriptions, as well as prepaid cards. You will get a refund for your remaining subscription period by contacting our support: URL '' merak ettiklerim *Acaba bundan önce satılan tüm Prepaid oyun süreleri iptal oluyor ve yenilerimi satılmaya başlanıcak ? *Şu anda alıp aktive etsem bir sorunla karşılaşırmıyım ? Ayrıca galiba biçok EU serverları birleşmiş , kalan 2 servera sadece destruction karakterlerimi yerleştirmişler muhtemelen yeni bir karakter açıcam tekrar acaba şu anda kasmaya yeni başlamış oyuncular varmı destruction olarak 2 serverdan birinde ? veya türklerin ağırlıkta olduğu bir server ? edit1: galiba şuanda accountum ile ayın 8 ine kadar girebiliyormuşum ama girmeye çalıştığımda 'authentication failed. please re-enter your login credentials' ile karşılaşıyorum :s kusura bakmayın çok fazla soru oldu ama :D Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden :)
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben seni biraz bilgilendireyim temmuz 7ye kadar serverlar free yani kayıt dısı bu süre icinde yapacagın hersey silincek yani temmuz 7 den sonra ne yapacaksan yap. ödeme konusunda biliyorsun www.war-europe.com dan yapiyorduk artik degisti o temmuz 7 den sonra www.warhammeronline.com dan karakterini actırcaksın parasını ordan yatırcaksın oyuna girememe konusunda bir bilgim yok girmesi gerekiyor ama siteye girememen normal haberin olsun birde duydugum kadari ile yeni warhammer sitesine accountları gecirebilmek icin ya cd key yada gizli soru ve cevabı isteniyormus eger böle olursa cok kisi account kaybeder ben dahil unuttum :)
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 henüz kullanmadığım elimde olan 60-day prepaid kart geçişten sonra iptal olmaz heralde :D ?
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Valla zannetmem ama kullanamazsanda cooook sasırma derim :D
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 transfer tamamlanmış ama hala giremiyorum eski accountumla ne launchera girebiliyorum nede https://accounts.eamythic.com/ (sonuna _eur yazarakta denedim _eur suzda) demin bi trial accountumun sonuna _eur yazim dedim patchera girmeyi başardım fakat şimdide patcher 10gb indiriyor :s sizdede böyle bişi varmı acaba transferden sonra ? yoksa dvd den tekrar mı kurmalıyım
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Evet 9 gb ama file check.9 gb indirmiyor.Onu yapman gerekiyor.
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 arkadaslar kredi kartı olmadığından dolayı bi site üzerinden ptt ile prepaid oyun süresi alıyorum şuanda sitede daha önceki EU 60day gamecard lar var acaba geçişten sonra bu EU gamecardları deneyen oldumu ? 70-80 lirada bişi eğer onlar iptal edildiyse gitmesin boşuna param :D
Öne çıkan mesajlar