Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı Secimi

Thulann

Öne çıkan mesajlar

Ben size alcagım ekran kartındaki iki secenegi sunmak ve fikirlerinizi almak istiorum arkadaslar. Simdi 1. si 128mb ati radeonPRO ekran kartı bunu almayı dusundum ama biraz bakınınca arada sadece 10 dolar farkla bu kartı buldum sizce hangisi daha ii dir 256MB ATI R9600XT(POWERCOLOR) dıe bi markanın ekran kartını buldum simdi cok kararsız kaldım ıkısıde atının bırı 256mb bırı 128mb ama 128 olan 9800 chıpset bu 9600 sız ne dersınız
Sosyal ağlarda paylaş

9800 tabiki ancak sapphirenin 9800 pro su hem ucuz hem xt e dönüştürülebilir hemde iyi diyorlar bilgisi olan arkadaşlar zaten bu konu hakkında bilgi vereceklerdir. hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Saol tesekkur ederim zamanım biraz ksııtlı cunku hemen karar verecegim istanbul a siparis gitcek ankaraya zaten bi gunde gelio o yuzden biran once yapcaktım senin fikrin dogrultusundada 128mb ama 9800 chipsetli yi tercıh edıorum saphire i de xt olan modelini simdi bi arıcam stoklarda varsa onuda soleyebılırım saol fıkırlerın ıcın
Sosyal ağlarda paylaş

9800pro al ucuzladı ama Saphire olsun.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

screamer saphire 9800pro ilk çıktığından beri ucuz.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

biri 6800 biri 9800 biri çok yeni biri ona göre eski biri ekstra teknolojiler getiriyor biri sabitsel.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

256MB ATI R9600XT(POWERCOLOR) Almış bulunmaktayım aslında 128mb olanı almaya gitmiştim ama bilgisayarcım usta bir oyunla yada bilemiorum gercekleri soleyerek beni caydırdı ben almıs bulundum suan o takılı bıglısayarımda kart hos gıbı bana kartımın gucunu nasıl test edecegımı bu kartın guzellıklerını naısl gorecegımı bı soler mısnız :) yanı ben bıkac oyuna gırdım eskısı gıbı aynı bunun la bana gelen extra guzellıkler neler acep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...