Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üyelik hakkında.(Acil))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?71,4957129,page=1 'deki trath'ın yazdığı linkte anlatıyor eleman.

patcheri yüklüyorsun, kullanıcı adının sonune _eur ekliyorsun (şifre aynı), o bir 9 gb'lik file check yapiyor. sonra hangi serversan onu seçiyorsun.

Bu arada sadece eski serverda en son oynadığın karakteri seçebiliyorsun anladığım kadarıyla, norn'da benim 9 karakter vardı, hiçbirisi gözükmedi, azgal'da da sadece white lion çıktı onla oynadım ben de :)
Mesaj tarihi:
Bende her karakter gözüküyordu.Sorun aktif heasbı olmayanlar login olamıyor ve filecheck yapamıyor.Bunun için en azından trial acc açıp patcherı yapın.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

Peki yeni account almak istersem sonuna eur mu yazmam gerekiyor? Bu adamlar harbiden batırdılar işi yani.2 kişi orjinal cd elimizde günlerdir bekliyoruz boş boş.Şu olayı playera daha az işkence çektirerek halledebilirlerdi.Daha başlamadan soğuduk oyundan.

ah be siz de tam zamanında almışsınız oyunu :D hic bi türlü olmuyosa bekleyin 1-2 gün daha adamlar koyar yoluna bu işleri.
Mesaj tarihi:
Yaw accounta girebiliyorum şu an sonuna eur yazıp.Şimdide activate key invalid diyor.ÇILDIRMAK ÜZEREYİM.Oyuna girerken yine aynı hata mesajı vs.Kanser ettiler.Allah belanı versin Mythic.

Şimdi trial değilde yeni account almaya kalkıcam direk cdkey yazıp.Bu beyinsizler onu US olarak açar cdkey de boşa gider...
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

Yaw accounta girebiliyorum şu an sonuna eur yazıp.Şimdide activate key invalid diyor.ÇILDIRMAK ÜZEREYİM.Oyuna girerken yine aynı hata mesajı vs.Kanser ettiler.Allah belanı versin Mythic.

Şimdi trial değilde yeni account almaya kalkıcam direk cdkey yazıp.Bu beyinsizler onu US olarak açar cdkey de boşa gider...

supporta mesaj at istersen riske girmeden :)
  • Yeni Oluştur...