Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Merhaba. Ürünü 2 sene önce aldım fakat en son 6 ay önce servis tarafından sıfır cihaz ile değişim yapıldı. Hiç bir sorunu, kozmetik sorunu v.b yoktur. Kutudan çıktığı gibidir. Tüm aksesuarları ile birlikte verilecektir (uzaktan kumandası, taşıma kılıfı v.b). Kendi orijinal kutusunda gönderilecektir. Garantisi bitmiş durumdadır fakat faturayı birlikte göndereceğim için satın alan kişi dell müşteri hizmetleriyle görüşüp garanti süresini makul bir fiyata uzatabilir. Fiyat: 1000 TL Teknik Özellikler Anakart/İşlemci Özellikleri Chipset Intel PM 965 Express Marka Model No Intel Core 2 Duo T7500 Hızı 2.2GHz FSB 800MHz L2 Cache 4MB Ekran Özellikleri Ebadı 13.3" Türü WXGA Truelife Çözünürlüğü 1280 x 800 Grafik Kartı Özellikleri Marka Model No NVidia GeForce 8400M GS Türü Harici Grafik belleği 128 MB (maks 895MB) Bellek Özellikleri Mevcut Kapasite 2GB Türü DDR2 Hızı 667MHz Toplam yuva 2 Boş yuva Yok En fazla desteklenen 4GB Sabit Disk Özellikleri Kapasitesi 250GB Hızı 5400rpm 8MB cache Arayüz SATA (DASP) Bütünleşik Parçalar Optik Sürücü DVD-RW Double Layer (slot) Kart Okuyucu 8'li Combo Kamera 0.3M Ses Sistemi Intel High Definition ses sistemi Hoparlör Stereo Mikrofon Çift dijital sıralı İletişim Arabirimleri Modem Yok LAN Entegre 10/100 Mbps fast ethernet Wireless LAN Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Bluetooth WPAN 2.0+EDR PCMCIA ExpressCard / 54 slot RJ-45 1 adet RJ-11 Yok USB 2.0 2 adet IEEE1394 Var Kızılötesi Var (CIR) VGA out 1 adet S-Video TV-out HDMI port DVI Port Yok Line-In 1 adet Line-Out 1 adet Pil Özellikleri Türü 6 cell 53WHr Li-Ion Ömrü 3.5 saat Şarj Süresi -- Ebat / Ağırlık Genişlik 318mm Yükselik 22.1/33.8mm Derinlik 238mm Ağırlık 1.60kg Yazılım Özellikleri İşletim Sistemi Vista Home Premium Türkçe Giriş Arabirimleri Klavye 87 tuşlu Türkçe Q Klavye Mouse Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse Ek olarak orijinal Windows 7 Ultimate işletim sistemi yüklenmiş şekilde göndereceğim. Buda dell linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar