Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bu nasıl bir şarkıdır ya? Adamların triplerine mi yanarsın, şarkıya mı yanarsın, klibe mi yanarsın... Anlamayanlar için, "Maiya hiiiii, maiya huuuuu, maiya haaaa maiya ha haaa" diyeyim, anlamışsınızdır.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya ispanyolca sanırım o şarkı. Ben bu sene ispanyaya gittim temmuzda 2 hafta . 2 hafta boyunca ispanyada bu şarkı gittigim her yerde calıodu. Kafayı yıcektım. Diskoda 3-4 defa calıolar 1 saat arayla. Otobüste şoför hastasıydı şarkının falan. Ben de bu nası iştir diye şoktaydım. Bence de igrenc bi şarkı.Kotu bir klip.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sürekli mcm veriyo, fransızca olduğunu düşünmüştüm bence.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar