yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hardter said: aynı adamı çekmişiz :) şurda 3numara: http://forum.paticik.com/read.php?18,4807127 http://forum.paticik.com/thumbnails/d2b/fd0/2a8/385/adf/31b/ce7/cbe/fd8/3f3/5c_450xNULL.jpg görünce şaşırdım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yav seninkine +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 rica ederim. ben bak daha iyi çekmişim demeye gelmedim bu arada =p adam telefonla çekmiş bi kere haddim olmaz sadece tesadüf hoşuma gitti ondan atladım topiğe yanlış anlaşılmasın yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben slr ya da dslr bir makine olmadan "fotoğrafçı" olunabileceğini düşünmüyorum. sebebi de güzel çekmesi vs. değil, iso, enstantane, diyafram, alan derinliği, basic post process gibi nitelikleri anında kontrol edebiliyor olmanız. bunları kontrol etmeden sadece kadraj yaparak da güzel kareler çıkabilir evet. o da fotoğraf bu da fotoğraf, ama dandik ses sistemiyle şarkı söylemek ile, prof bi ses sistemiyle şarkı söylemek gibi bir fark var arada. sanat nedir fotoğraf nedir kısmına girmiyorum, çıkamayız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fastreloader said: ben slr ya da dslr bir makine olmadan "fotoğrafçı" olunabileceğini düşünmüyorum. sebebi de güzel çekmesi vs. değil, iso, enstantane, diyafram, alan derinliği, basic post process gibi nitelikleri anında kontrol edebiliyor olmanız. bunları kontrol etmeden sadece kadraj yaparak da güzel kareler çıkabilir evet. o da fotoğraf bu da fotoğraf, ama dandik ses sistemiyle şarkı söylemek ile, prof bi ses sistemiyle şarkı söylemek gibi bir fark var arada. sanat nedir fotoğraf nedir kısmına girmiyorum, çıkamayız çünkü gibi bişey var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 lomo ayrı bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 lomoda pek bişey kontrol edemiyorsun ya bakın sorun şuradan çıkıyor beyenmediğiniz işe beyenmedim, tırt bu diyin bilmemne'nin tanımına uymuyor bilmemne sayılması için şöyle faktörler olması gerekir demeyin, etrafından dolaşmayın gördüğüm diğer binlerce siyah beyaz fotoğrafa benziyor o yüzden sevmedim diyin, ya da beyendiğiniz yerleri belirtin o da yapıcı yorum oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sonra derse tabi sanat orijinallik mi, kendi isteğim doğrultusunda yapamaz mıyım, doğrudur haklısın diyin, 50cmlik adımlarla uzaklaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 beyenmek ĞĞĞ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar