Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6220 ile Birşeyler

Hardter

Öne çıkan mesajlar

ben slr ya da dslr bir makine olmadan "fotoğrafçı" olunabileceğini düşünmüyorum. sebebi de güzel çekmesi vs. değil, iso, enstantane, diyafram, alan derinliği, basic post process gibi nitelikleri anında kontrol edebiliyor olmanız.

bunları kontrol etmeden sadece kadraj yaparak da güzel kareler çıkabilir evet. o da fotoğraf bu da fotoğraf, ama dandik ses sistemiyle şarkı söylemek ile, prof bi ses sistemiyle şarkı söylemek gibi bir fark var arada.

sanat nedir fotoğraf nedir kısmına girmiyorum, çıkamayız çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

ben slr ya da dslr bir makine olmadan "fotoğrafçı" olunabileceğini düşünmüyorum. sebebi de güzel çekmesi vs. değil, iso, enstantane, diyafram, alan derinliği, basic post process gibi nitelikleri anında kontrol edebiliyor olmanız.

bunları kontrol etmeden sadece kadraj yaparak da güzel kareler çıkabilir evet. o da fotoğraf bu da fotoğraf, ama dandik ses sistemiyle şarkı söylemek ile, prof bi ses sistemiyle şarkı söylemek gibi bir fark var arada.

sanat nedir fotoğraf nedir kısmına girmiyorum, çıkamayız çünkü

gibi bişey var bide
Sosyal ağlarda paylaş

lomoda pek bişey kontrol edemiyorsun

ya bakın sorun şuradan çıkıyor
beyenmediğiniz işe beyenmedim, tırt bu diyin
bilmemne'nin tanımına uymuyor bilmemne sayılması için şöyle faktörler olması gerekir demeyin, etrafından dolaşmayın gördüğüm diğer binlerce siyah beyaz fotoğrafa benziyor o yüzden sevmedim diyin, ya da beyendiğiniz yerleri belirtin o da yapıcı yorum oluyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...