Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2011

Red

Öne çıkan mesajlar

hayır şunun başına iki tane adam koysan yapar ya. nedir yani milyon dolarlarla oynayan firma 2 kişiyi mi işe almıyor yoksa bu çalışanlar bizdeki memurlar gibi salla başı al maaşı mı yapıyor anlamadım.

patch match uğraşamam bu saatten sonra. şampiyonlar ligi tam lisanslı demişler bursaspor yok, abiler ful lisanslı şl derken menü müziğini ve yıldızlı logoyu kastetmiş sanırsam. "alın işte müzikse müzik logoysa logo aldık lisansını mehehe" demişler resmen ama içerik yok. hadi gsyi geçtim ibrahimovic falan barçada. bu kadar geç çıkarıyorsun oyunu bari böyle major son dakika değişikliklerini takip et. ama hiç özen göstermiyorlar şu konulara resmen. zihniyet sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Dorukk

onuda geçtim online'ı daha açılmamış durumda Bağlantı Yapılamıyor saçma sapan şeyler.

Sene başında Transferler yapıldı aha dedim sonunda yavaş Fenerbahçe'den kurtuldum it gibi koşan Stoch dia niang forveti olacak die girdiğim anda sadece Stoch olan hiç bi şekilde geçen seneki fenerbahçeden farkı olmayan Guizayi forvet oynatmak zorunda olduğun bir Fenerbahçe mevcut.

Bir de cidden şu ana kadar çok ön yargılı olduğumu gördüm PS2 den beri PES ten başka bir futbol oyunu oynamadım ki bahsettiğimiz PES şu güne kadar turnuvalardan bana 4 tane Playstation 3 kazandırmış bi oyun ciddi anlamda iyi olduğumuda biliyorum. Bi arkdaş yazmış ya Konami sanki babalarının şirketi gibi koruyolar die . İşte o benim sanki babamın şirketi gibi senelerdir savundum. Ama objektif baktığında PES'in fifa nın ne denli gerisinde olduğunu görüyorsun.

Hani Ultima Online dan sonra hayatıma damga vurmuş olan 2. oyunu bu denli rakip karşısında aciz görmek üzsede sonuç bu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bunun acelesimi var 2 ay önce yapılmış transferi koyamıosan sen senin ne denli bi şirket olduğun bellidir yani .. her sene böyle ama bunlar ben Stoch - Niang - Dia 3 lüsüyle oynamak için neden patch beklemek zorundayimn

AYRICA Online ı daha açık değil bu nasi bi sorumsuzluktur ya madem oyunu çikartiosun ben evimde 2 gıdım beyinsiz bilgisayara karşı oyun oynamak zorunda diilim
Sosyal ağlarda paylaş

su anda online maç yapabildiğinimi söylüosun yani ?

Unable to connect to game server as it may be unter maintenance currently or because your netwoek settings may be configured incorrectly. Details on both server status and network settings are available at our network portal site.

siteye girdim sunucu bilgisi kısmı boş .
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

nileppezdel said:

Şunu anlayın arkadaşlar, PES 11 olmuş ama FIFA 10 kadar olmuş. FIFA 11 zaten 10'un da üstüne koyduğundan PES'ten daha iyi. Yoksa PES gecikmeli de olsa hamleleri yaptı, ileride ne olur bilinmez tabi, belki tahtını geri alır

Sana göre....

Mardox bu arada pes 11 çıktı.Cafeye bile geldi

Bebeem bana hep gerçekçi oyun daha iyidir diyip diyip sonra FIFA'ya göre daha az gerçekçi olan oyunu savunuyorsun yahu.. Olmuyor yani böyle, istikrar biraz pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...