KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Merhaba acil alınık orjinal Imogen Heap albümü lazım bana. Özellikle I Megaphone albümü.Satan varsa irtibata geçerse sevinirim.çok lazım gerçekten..
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Türkiye'de satılıyor mu onların albümleri ya? Bileninin bile genel olarak az olduğu bir grubun albümünü bulman baya zor geldi bana. Kolay gelsin.
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Son albümü satılıyor sadece.Ama bana ilki lazım :/..biliyorum zor baya ama belki vardır birinde dedim.Bide bilen varmı acaba yurt dışından nerden getirtebilirim?
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Amazon'dan türkiye'ye alışveriş yapabiliyomuyuz bilginiz var mı peki bu konuda?
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 valla amazon.co.uk tan sipariş verdim.umarım ulaşır elime. herhangi bir şekilde türkiyeyle ilgili bir sorun çıkmadı siparişi verirken..
Öne çıkan mesajlar