KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Merhaba acil alınık orjinal Imogen Heap albümü lazım bana. Özellikle I Megaphone albümü.Satan varsa irtibata geçerse sevinirim.çok lazım gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Türkiye'de satılıyor mu onların albümleri ya? Bileninin bile genel olarak az olduğu bir grubun albümünü bulman baya zor geldi bana. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Son albümü satılıyor sadece.Ama bana ilki lazım :/..biliyorum zor baya ama belki vardır birinde dedim.Bide bilen varmı acaba yurt dışından nerden getirtebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 var amazonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Amazon'dan türkiye'ye alışveriş yapabiliyomuyuz bilginiz var mı peki bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 valla amazon.co.uk tan sipariş verdim.umarım ulaşır elime. herhangi bir şekilde türkiyeyle ilgili bir sorun çıkmadı siparişi verirken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar