SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Starting at 12:00 PM(EST) on Friday Denilen şey türkiye saati ile 03,00 yani 2.5 saat sonra mı başlicak oluyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 7 saat geride EST, 12PM ise öğleden sonra 7 oluyor türkiye için galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Yarın 18 de yani off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 akşam 7de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ya değiştirdim de ben 6 idi 7 dedim de, daylight saving nasıl etkiliyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 of 2 gün hon oynucaz akşam7 de mi başlatılır ya bu,fakiriz diye ne bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html on numara sitedir kendisi, bu gibi durumlar için tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar