EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hmm ilgin için gerçekten teşekkürler.. bn sna sorym, snde müsait oldğnda arkdaşna sorarsn.. bütün modüllerin çalışma ortamları aynı mı, bi farklılık göstermiyo dimi? yani pp'ci fabrika ortamlarında çok bulunur, sd'ci ofisten çıkmaz.. gibi.. 2. sorum; kendisi hangi bölüm mezunu ve hangi modülü seçmiş ve neden seçmiş.. seni de yoruyorm ama cevaba çok yaklaştım gibime geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 pp ci üretimde olduğu için fabrikada bulunabilir ama diğerlerinin çalışma ortamı ofis olur (bizdekiler öyle en azından). kendisi matematik mezunu. pek müsait olmuyo unutmazsam sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kozalak said: pp ci üretimde olduğu için fabrikada bulunabilir ama diğerlerinin çalışma ortamı ofis olur (bizdekiler öyle en azından). kendisi matematik mezunu. pek müsait olmuyo unutmazsam sorarım. hmm, sen staj mı yaptın, çalışıyomusun, çalışcakmsn vs. .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 benim sap ile pek alakam yok. arkadaş sap ile uğraşıyor ona sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar