Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 oki sanada yolladim hs nomu :)
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 -oke,bonenin paket yollandı -sora turambarturin kitaplarıda bugün yarın yollıycam -jarlaxe, witchbladeler para yatmasını beklio -mumi senin supermanler ayrılmış beklio onun dışında kalan kitap ve comicsleri bu hafta sonu alan felam olmaz ise eski kitap dergi vb alan bi yer buldum oraya satıcam toptan hepsini :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 kardesim aliyorsun,sonra ne satiyorsun :P
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Eski dergi alan yer nerde hocam, bizi bilgilendirsen de biz de kakalasak oraya bir şeyler :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 YAw Nerden esti bilmiyorum ama Norak bugun Rüyamda seni gordum :) FRP magic dergisi satin aliyodum 20 sayi 60 milyona satiyodun anlaştik bulustuk sonra tanesine 5 milyon dedin.Tam Laf kavgasi ediyoken uyandim Sac rengin Kızılmı :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yok eheh siyah :) hmm sanırım başka alan yok, bu hafta içi bi gidiyim şu eski alan yere ben bi parti :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eski alan yer nerede hocam?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Witchblade leri ben kaptım :) Çok temiz güzel valla burdan teşekkür ederim Norak' a tekrar :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Öne çıkan mesajlar