paper chase Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 merhabalar ortalama cift cekirdek 2 gb ram 14'' 160 hd gibi 2.el bi makine arıyorum dota ve photoshop kassam yeterli. 300lira felan üzerine koyup 0 daha güzel bişi alabilirim fakat imkanım yok antalyadayım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aethra Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 elimde kullanmadığım dell inspiron 6400 var yenisini aldım bu odamda öylece duruyor. İstediğin bir model ise beni arayabilirsin 05054377304. wow,photoshop ve dota sorunsuz çalıştırdı, ağır 3d performans isteyen oyunlar harici bir sorun yaşamaz. ram upgrade yapmıştım (+1gb). ilgilenirsen fiyatını araştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 netten özelliklerine bakıyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 core2duo.. 3gb ram 512 mi ne ekran kartı 300 gb hd 15 monitör markası compaq 550 liraya aldım vatana millete hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Aethra said: elimde kullanmadığım dell inspiron 6400 var yenisini aldım bu odamda öylece duruyor. İstediğin bir model ise beni arayabilirsin 05054377304. wow,photoshop ve dota sorunsuz çalıştırdı, ağır 3d performans isteyen oyunlar harici bir sorun yaşamaz. ram upgrade yapmıştım (+1gb). ilgilenirsen fiyatını araştıralım. ben ofiste bunu kullanıyorum mecburen, güzel alet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar