Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayın 12 si itibariyle ASKER im ...

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

nerde ne şekilde olacagı ayın 10 unda belli olacak ...
bakalım elektornik muh olarak kısa istememe ragmen kısamı uzunmu olacak nerde olacak ...
buda demek oluyorkı bır sure patı den uzak kalacagım ...
kısaca allasmarladık ...
siz bu satırları okurken ben cook uzaklarda :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı teskereler kardeşim şimdiden
güle güle git güle güle gel hayırlısıyla[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı teskereler[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

arkdaşlar şimdi 2 yıllık yüksek okula başlıyorum. bittiğinde askere gitmem lazım. Fakat, dikey gçeiş sınavını kazanırsam askere gitmem dimi. bi yanlışlık olmasın :)

Bide kaçtığımız zaman mesela ukranya'ya gidersem orda tutupda getiremezle herhalde dimi hehe[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...