Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2 adet Wow Account

Evr

Öne çıkan mesajlar

dk ve paladin 2 ayrı acc belirtiyimde.
DK
Armory: The World of Warcraft Armory - Shebo @ Auchindoun - Profile
Characterin nicki: Shebo
Characterin realmı: Auchindoun

Account bilgileri:TOTC patchin ilk haftasında accountu kapattım ve tekrar geri dönmeyi düşünmüyorum şubat ayında diğer accountumla beraber 7day trial ile bi tekrar baktım ss vs almak için ustundeki paradan birazını ona geçirdim vs.
Proflar 450 Inscription/445 Enchant dır dual talent,epic fly mevcuttur ,secondary proflar cooking,fishing,first aid 450dir

Ayrıca Accda
Auchindoun Serverında prof yardım olsun diye 75 Human Priest 450 Herb/Alchemy

Magtheridon Serverında 70 Dwarf hunter (nerdeyse wotlk geldiğinden beri hiç oynanmadı )
Chromaggus Serverında 65 Paladin

*SQ/SA var mı:E
*MAIL varmı:E
*CD-KEY varmı: wotlk cdkeyi mevcut sadece.

PALADIN
Armory: The World of Warcraft Armory - Hunhar @ Auchindoun - Profile
Characterin nicki: Hunhar
Characterin realmı: Auchindoun

Account bilgileri:Çok uzun zamandır oynanmayan bir accountum o yüzden satıyorum en son şubat ayında 7gun trial ile girildi yeni eklenen vault bossundanda 1 parça T10 düştü şansa geri döncek gibi değilim o yüzden satıyorum.22k Gold mevcuttur fiyat düşünürken lütfen bunu hesaba katarsanız sevinirim.
Proflar 450 JC/448 BS dual talent,epic fly mevcuttur.

not:Ayrıca accda Magtheridon ally tarafında banka karakteri mevcut diğer accountumdaki karakterden geçirdim ondada yaklasık 3k civarı gold ve bir sürü mine mat mevcuttur.

*SQ/SA var mı:E
*MAIL varmı:E
*CD-KEY varmı: E

fiyat olarak aklımda dk acc:125TL paladin acc:175TL düşünüyorum tabi sadece belirtmek için yazdım ederi bumudur değilmidir ciddi alıcı olursa tekliflere açığım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...