mightee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 merhaba, update panel içerisinde place holder'a dinamik olarak user control yüklüyorum. fakat user control içerisinde postback olduğunda updatepanel içi boşalıyor. bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum halen bir sonuca varamadım. çözümü bilen pati vardır umuduyla yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dinamik olarak nerde yüklüyorsun page_load da mı? öyle ise if(!ispostback) in içinde mi dışında mı? eğer içinde ise tekrar yüklenemiyordur. eğer dışında ise kodu göster bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 page load'da değil. linkbutton lar var. bunlara tıklayınca user control'u place holder içine load ediyorum. ve user control içine bir button koyup postback olmasını sağladığımda ekran boşalıodu. çözdüm sorunu fakat artık ihtiyacım kalmadı. iframe kullanıcam. ilgin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar