Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ben küçükkende böleydim böle değişik silahlar yapar şöle olunca şöle olsun şu düymeye basınca laser kısmı çıksın falan diye buda öle hehe. O deliklerden içeri sıvı girince basınç yapıyor ve arkada yerleşmiş olan ufak bombayı patlatıp baya sağlam tahribat yapıyor :P.(güleni vururum)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yok fikir güzelde. Ben şekline şemaline güldüm. biraz da yamuk olmuş. Ama hoş güzel. Tam benim tarzım.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hakkaten yav yamuk olmuş hehe hem öle yamuk hemde scanlerken yamuk scanlemişim :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 çarptığı yerde geldiği yöne doğru da parçalar uçuşması lazım.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Guzel olmus fakat resmi kavrayamadim pek ben de bi sakatlik var.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yakında ben projelerimi çizmeye başlıcam ozaman burası bisürü ohannes bune olm denilicek garip gairp şeylerle dolacak:) güzel çizmişsinde pek anlaşılmıyor[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben de feci dizaynlar yapardim boole ucuk sylerin hala yaparim arada en buyuks orun bu kursunda ne biliyomusun o ortasindaki sisiklik, o olmasa yani soole bi duzenek olsa: niye kuculttu anlamadim ama yazilar soldan saga Kursunun ucundaki yazi sacmalama Dikenler sayesinde kanamayi kolaylastiriyor (dikenler one yatik olursa tadindan yinmez) Kursunun duz olmasi istenmistir! Tuneller, Hepsi bir kaynaga, gerekli kimyasallar bok pusur bolumu[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Anam kafayı yemiş bu gençler :D Olm bırakın bunlar boş iş kendinizi doğaya verin :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar