Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurşun...

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Ben küçükkende böleydim böle değişik silahlar yapar şöle olunca şöle olsun şu düymeye basınca laser kısmı çıksın falan diye buda öle hehe. O deliklerden içeri sıvı girince basınç yapıyor ve arkada yerleşmiş olan ufak bombayı patlatıp baya sağlam tahribat yapıyor :P.(güleni vururum)[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel olmus fakat resmi kavrayamadim pek ben de bi sakatlik var.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

yakında ben projelerimi çizmeye başlıcam ozaman burası bisürü ohannes bune olm denilicek garip gairp şeylerle dolacak:)

güzel çizmişsinde pek anlaşılmıyor[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

ben de feci dizaynlar yapardim boole ucuk sylerin
hala yaparim arada
en buyuks orun bu kursunda ne biliyomusun o ortasindaki sisiklik, o olmasa yani soole bi duzenek olsa:

niye kuculttu anlamadim
ama yazilar soldan saga

Kursunun ucundaki yazi sacmalama
Dikenler sayesinde kanamayi kolaylastiriyor (dikenler one yatik olursa tadindan yinmez)
Kursunun duz olmasi istenmistir!
Tuneller, Hepsi bir kaynaga, gerekli kimyasallar bok pusur bolumu[signature][hline]too much, too young

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...