jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben atv ye colde bındım harbı cok guzel alet hemde acaıp hızlı yanı almak lazım bı tae her eve lazım turevınden bısey[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 o alet trafikte cok kotu, takir tukur rahat degil.. onun keyfi uludagda falan alip tepeye cikarken goruluyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Infeqted, 11 Ağustos 2004 15:52 tarihinde demiş ki: bu arada alexi o interceptor u ilk kullanista kaldiramazsin trafikte donduremezsin 80 le giderken dusersin sert gidonlulara giris motoru gibi birsey Öeh, atılan mesajları okuyun abi ehoy... Tipini beğendim o motorun ben ehehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 CBR 600 RR[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar