Bittus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 evet böyle bir sorunum var ve neden böyle olduğunu anlayabilmiş değilim. bir de Donanım& Yazılım'a açtım çünkü hem İnternet bölümünden banlıyım hem de programdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bahsi geçen mail adresi Hotmailden. Windows Live Mail kullanıyorum. gerçi browserdan girince de yine tüm maillerim junkta duruyor. Okul mailimi de bu Hotmail adresime yönlendirmiştim, o adresten yönlendirilen mailler en başından beri junk'a gidiyordu (bunun sebebi bariz zaten, bir çok kişiye yollandığından spam olarak algılıyor) ama son 1 haftadır filan her mailim junk'a gidiyor. Böyle bir şey ile karşılaşmış ya da çözüm önerisi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Filtreler... Hotmail üzerinde ayarlar bölümünden filtrelerine bak. Gereksiz filtrelemeleri kaldır. Sorunun büyük ihtimalle çözülecektir. Eğer outlook tarzı programlar kullanıyorsan maillerini izlemek için, antivirüsünden antispam özelliğini kapattığından emin ol. Başka bir mail adresinden kendine düzgün bir mail yolla. Hala junk içine gidiyorsa outlooktaki filtreleme ayarlarını kontrol et. Tüm gereksiz filtreleri kaldır. " "(boşluk) girdisi filtelenmişse tüm maillerini junk'a atabilir. Umarım sorunların çözülmüştür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sorun filtrelerdeymiş evet. en yüksek seviyedeymiş :/ ki ben hiç değiştirmemiştim. ama komik olan şey de en yüksekten düşüke ayarlayınca düzelmedi. filtreyi kaldırıp tekrar düşüke ayarlayınca düzeldi. neyse, teşekkür ederim vaperon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar