Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipod mu creative nomad jukebox zen xtra mı?

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

su philips in var bir tane .adini unuttum simdi . gecenlerde almaya karar vermistim soyle bir baktim en iyisi o gibiydi . 80 gb mis gibi . hizli sistemde var . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 11 Ağustos 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Creative'in dokunmatikleri iyi gözküyo da Türkiye'ye geldi mi biliyo musunuz?

Yalnız mp3 player almadan önce illa da 20-60 gb olsun demiyosanız şuna bi bakın derim dudaklarımı uçuklattı alet.

Bunun büyüğünü unutmuşum ona da buradan buyrun. [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 11 Ağustos 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
flexy nin ürününe sd/mmc kart takıp resimleri tek tusla hafızasına atmasını sağlayabiliyorsun da xd kart ı hafızaya alabilen bi model varmı acaba
varsa alabilirim bende ki bu olayı 1.5 yıldır düşünüyorum

ama su da bir gerçek hdd içeren mp3 calarların pil ömrü diğer 128/256/512 mb lık olan mp3 calarlara nazaran cok daha düşük
ve mp3 geçişleri daha yavaş[signature][hline]Grandmaster Hamburger

[Bu mesaj DynamicK tarafından 12 Ağustos 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1- creative in ses kalitesi ipod kadar iyi değil
2- creative daha büyük boyutlu
3- creative ısınıyo i pod ısınmıyo
4- creative sadece müzik-veri için
5- ipod 2.5 yıl garantili creative 1 yıl

ama fiyat da ona göre

bidealırken büyük bufferlı al

[Bu mesaj blademaster tarafından 12 Ağustos 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

+1 demesem ayıp olur Alexi. Ya iPod hepsinden kaliteli ses olarak. Dünyanın en kaliteli müzik setlerinin tanıtıldığı Stereophile dergisinde 6 sayfalık yazı vardı iPod hakkında düşünün yani.. Yenisi çıktı iPod un o dahada güzel bişi..

[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh

Sosyal ağlarda paylaş

Bence paranız varsa Iriver'a değer. Iriver'lar çok pahalı ama özellikleri kıyaslanamaz bile. Sadece müzik çalmakla kalmıyo renkli olarak resim / video gösterebiliyo USB Host özelliği var vs vs...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...