LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 arama yaptim ama acilmamis sanirim, yada ben bulamadim. ABC nin yeni yaz donemi dizisi, baya keyifli. Plot der ki; Nick Monohan and his family move from Chicago to a quiet, upscale planned community called The Gates, where he will be chief of police. They soon realize that their neighbors are not whom they seem to be Rhona Mitra (http://en.wikipedia.org/wiki/Rhona_Mitra ) oynuyor basrolde, ki izlemesi zevkli o sebeple benim icin :P wiki linki : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Gates_(TV_series) oyle yani..
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 komşular uzaylı mı nedir? öyle bir şeyse izlerim çünkü heheah.
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 soyle soliim ayni kasabada hem vampircikler hemde gurtcuklar var.. super bi alien vs predator durumu yani.. keyifli olmus.
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 2. dunya savasinin oyunlara etkisine benzicek hollywood uzerindeki etkisi diye tirsmaktayim acikcasi. ama guzel yapmislar bu sefer, alenen cakma olmamis :) edit: isin rengi degisti... ortalik karisti azcuk ikinci bolumu de izledim simdi, vampircikler le gurtcuklara, tas gibi succubus larda katildi, masallah...
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ilk bölüm klişe gelmişti ama madem böyle dedinz bi bakim tekrar
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 succubus varsa izliyim, fakat succubus oldugunu nasil anliyoruz, kurbanlarinin penisinden ruhlarini emiyor mu? B)
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Benim ruhumu da emsin abi o zaman,damlasını bırakmasın ruhumun
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hacivat ile karagoz de eklendimi tam olacak dizi.
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ilk bölümü izledim şimdi. oyunculara pek ısınamadım ya. hepsi düz karakter bir farklılık yok. eh işte diyorum ama belki sonradan güzelleşebilir.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 2 bölüm izledim ben ama beğenmedim. çakma bildiğin.
Öne çıkan mesajlar