LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 arama yaptim ama acilmamis sanirim, yada ben bulamadim. ABC nin yeni yaz donemi dizisi, baya keyifli. Plot der ki; Nick Monohan and his family move from Chicago to a quiet, upscale planned community called The Gates, where he will be chief of police. They soon realize that their neighbors are not whom they seem to be Rhona Mitra (http://en.wikipedia.org/wiki/Rhona_Mitra ) oynuyor basrolde, ki izlemesi zevkli o sebeple benim icin :P wiki linki : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Gates_(TV_series) oyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 komşular uzaylı mı nedir? öyle bir şeyse izlerim çünkü heheah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 soyle soliim ayni kasabada hem vampircikler hemde gurtcuklar var.. super bi alien vs predator durumu yani.. keyifli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 o da yeni moda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 2. dunya savasinin oyunlara etkisine benzicek hollywood uzerindeki etkisi diye tirsmaktayim acikcasi. ama guzel yapmislar bu sefer, alenen cakma olmamis :) edit: isin rengi degisti... ortalik karisti azcuk ikinci bolumu de izledim simdi, vampircikler le gurtcuklara, tas gibi succubus larda katildi, masallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ilk bölüm klişe gelmişti ama madem böyle dedinz bi bakim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 succubus varsa izliyim, fakat succubus oldugunu nasil anliyoruz, kurbanlarinin penisinden ruhlarini emiyor mu? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Benim ruhumu da emsin abi o zaman,damlasını bırakmasın ruhumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hacivat ile karagoz de eklendimi tam olacak dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 nee succubus mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ilk bölümü izledim şimdi. oyunculara pek ısınamadım ya. hepsi düz karakter bir farklılık yok. eh işte diyorum ama belki sonradan güzelleşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Ramses efsanesin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 2 bölüm izledim ben ama beğenmedim. çakma bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar