Mithr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Evet diger arkadasin topicini de trolledim satiyorum hah alperozhan [at] hotmail.com dan ulasilabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 forumlarda 25 e bile satan var almak isteyen arastirirsa cok daha ucuza bulur bende seni trolleyim bari ssfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 gunah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 50 mi?! 40a olsa hadi neyse... 30 vereyim anlaşalım. bak 20 lira gönderiyorum banka hesabına, 10 lira yatınca haber ver. 5 lira para üstümü de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 beleş alınan biletleri satmak ne kadar etik bilemiyorum not:sonisphere da beleşe dağıtılan biletler için geçerli bu yorumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hacı sabah 1 de bıra doldurmaya basladım 9 da yedıgım simitten baska metallicaya kadar birsey yemedim sadece megadeth anthrax icin 20ser dakika ayrıldım bardan falan. uzerine iranli gay bir adam sulandı ve gerizekalı bi ergen uzerıme bira doktu ve adamın tekiyle redbull yuzunden tartıstım bırak etigi tinlamiyim :D:D en azından kirk den pena kaptım o da guzel oldu 30 a indirdim fiyatı isteyen pm atsın falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 mithr saka yaptim herkez 60a 50ye satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar