BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bela oldum biliyorum ama win7 kurdum bilgisayara daha kötü oldu sanki... 1. sorunum ses ile. winamp'da bişeyler dinlerken, mozillada tıkladığım her link veya pc de yaptığım her işlemde cızırtı geliyor. hatta biraz zorlandığını hissederse cızırtı baya artıyor ve winamp patlıyor. Bu eskiden de olmuştu ama eski ses kartının driver'ını kaldırınca düzelmişti. x-fi extreme music ses kartım bu arada. bunun sebebi ne olabilir? 2. sorunum ise firewire ile 1 tb'lik external'ımı bağlayınca windows içindekilermi ne okuyor. win search hizmetini kapattım gene aynı. Usb den bağlı şu an. ama onda da pc açılırken takılıysa hdd takılıyor en başta. usb mass storage detected diyor kalıyor öyle. bunun sebebi ne olabilir bir de onu merak ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 3. olarak da unutmuşum. Logitech media klavyemi klasik klavye olarak görmekte inat ediyor win7. driver'ını indirip kurmama rağmen hala özelliklerini kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kimse ilgilenmicek mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sorular cok kazik calismadigim yerden sormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: 3. olarak da unutmuşum. Logitech media klavyemi klasik klavye olarak görmekte inat ediyor win7. driver'ını indirip kurmama rağmen hala özelliklerini kullanamıyorum bunu hallettim ps2 mi ne onu install et diyorsun set point ayarlarında düzeliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu arada bu ses sorunu sadece winamp açıkken oluyor. of allahım çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 winamp sart mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 internetten video izlediğinde veya herhangi bir programla video izlerkende oluyor aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hdd sorunuda halloldu da şu ses sorunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar