Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dream team maci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende gitmeyi düşünüyorum. Gidiceksek orda buluşulalım hep beraber paticik tayfası olarak destek veririz :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Admin
Mesaj tarihi:
oneydi spordan sorumlu bakanmıdı basketbol bilmemnesimidi biri cıktı simdi ezik ezik konustu ehe dünya devi amerika gelmiş maç yapıyos fln :)

lan adamlar korkudan gelmediler eşantiyon herifleri getirdiler :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
tribünler hafiften boş fark ettiyseniz. Yani biletler: 30-48-96-138 milyon olursa nası gitsin millet..[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
İsmet badem:

"yürekli adamlara bayılıyorum lan"

hahaahah :D[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ya sürekle top kaybı yapıp fastbreak sansı verdik fark oldu 12 hayret bişey ya

bide dışardan dan dun anlamsız atıolar...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
İbrahim boyun kaçırdı en sonunda attı hadi hayırlısı :)[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ismet badem süper gününde yine :)

bu arada ibonun son saniye üçlüğünden sonraki sevince hayran kaldım. ezdik sanki adamları :)

Bir de herşeye rağmen çok iyi dayanıyor milli takım. Önemli işler yaparız valla biz bu koçla, bu kadroyla..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
HErif açıldı sonunda.. alırmıyız acaba diye düşünmeye başladım şimdi :D[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
2.maçta alırız..[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
niye zone yapmıo bu tanjevic denen salak adam anlamadım. millet o kadar para veriyo ki çekişme olsun diye, gençleri görmek için diye diil. (gerçi gençleri oynatması benim için iyi ama olsun :D)[signature][hline]NbaTurk forumu...

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 08 Ağustos 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ii oldu tanjevicin olması harbıdende en iisi getirelebileceklerin arasında[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Yeni Oluştur...