can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya bas git bulmuş da kılsızını istio anasını satiim :)[signature][hline]NbaTurk forumu...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bende gitmeyi düşünüyorum. Gidiceksek orda buluşulalım hep beraber paticik tayfası olarak destek veririz :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya işiniz gücünüz mü yok evladım niye buluşcaksın ki? paticik tayfası nedir ahaha hoş valla[signature][hline]NbaTurk forumu...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 oneydi spordan sorumlu bakanmıdı basketbol bilmemnesimidi biri cıktı simdi ezik ezik konustu ehe dünya devi amerika gelmiş maç yapıyos fln :) lan adamlar korkudan gelmediler eşantiyon herifleri getirdiler :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tribünler hafiften boş fark ettiyseniz. Yani biletler: 30-48-96-138 milyon olursa nası gitsin millet..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hmm kızları gördükten sonra 30m degermi diye birdaha düşünmeye basladım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 İsmet badem: "yürekli adamlara bayılıyorum lan" hahaahah :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya sürekle top kaybı yapıp fastbreak sansı verdik fark oldu 12 hayret bişey ya bide dışardan dan dun anlamsız atıolar...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 İbrahim boyun kaçırdı en sonunda attı hadi hayırlısı :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ismet badem süper gününde yine :) bu arada ibonun son saniye üçlüğünden sonraki sevince hayran kaldım. ezdik sanki adamları :) Bir de herşeye rağmen çok iyi dayanıyor milli takım. Önemli işler yaparız valla biz bu koçla, bu kadroyla..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ismet badem zaten pazar magazin yaptı maçı :) top kayıpları adamların kalıplı olması ve bizim eziklikten ötürü yaptıgımız heyecandan oluyo 2. maç daha farklı olur[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 heyt be demet iboyu iyi calıstırmıs be uzaktan iyi takmaya basladı helal :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 HErif açıldı sonunda.. alırmıyız acaba diye düşünmeye başladım şimdi :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bir yensek offf of[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 79-67 bitti maç. onlar aldı.[signature][hline]kender on the roof
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hayır biz aldık onar werdi :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 2.maçta alırız..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 man of the match kim ne derse desin ismet bademdir lol
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya amerika 5 dakika full court press yapsa fark 20 olur ya siz neden bahsediosunuz hala? yenermişiz... peh![signature][hline]NbaTurk forumu...
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Allahtan adamların iyi dış şutörü yok(3lükçüsü).KObe Bryant,paul pierce felan olsa resmen ezilirdik[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 niye zone yapmıo bu tanjevic denen salak adam anlamadım. millet o kadar para veriyo ki çekişme olsun diye, gençleri görmek için diye diil. (gerçi gençleri oynatması benim için iyi ama olsun :D)[signature][hline]NbaTurk forumu... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 08 Ağustos 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lol salak dedigin tanjevic denen adam $u anda avrupanın en iyi koclarından biri olarak tanınıyo..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Tanjeviç getirilebilcek en iyi kişidir adam yeni bir nesil yaratıyor bu kolay bir şey değil[signature][hline]Lil'Alur for Shar
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ii oldu tanjevicin olması harbıdende en iisi getirelebileceklerin arasında[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Öne çıkan mesajlar