Ytse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Viktor said: bu iliskide oyle bir adam varki akliniz donar, cok pis dolap donuyor ortada hicbirsey sandiginiz gibi degil e tahmin etiginiz gibi viktor magazinle ilgilenmez, baykalin mavi donundan kat kat daha fazla drama potansiyeli olan bir siyasi drama var, ilk duydugumda bende vay anasini demistim ama yazmiyorum :p patiye bile yazilmaz bu heueheueehu, defne samyeli ile birlikte oldugu soylenen degerli siyasetci coook guclu ve hircin ozel hayat gak guk bize ne :p sunun mantigini anlamiyorum ya, ya anlat ya hic bahsetme abi gosterip elletmemek konusunda son kiz arkadasimdan da betersin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 en azindan taktir ettim yanniz adami baykaldan daha zevk sahibiymis asdffadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yanlız baykalın hatunun da fiziği iyiydi, yüzü giderli olmasa da edit: ideonun bi sahnesindeki görüntüye dayanarak konuşuyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Olivies said: abi ulkede dizisiyle magaziniyle onla bunla boyle igrenc seyleri o kadar normallestiriyolar ki milletin icinde sapkin duygular olusuyor sonra. Sorsan adi avrupai olmak oluyor. Biz mazbut olalim daha iyi aslinda. Abi bizimkiler Arabistan'ın İran'ın bağnazlığını, Batı'nında yozlaşmışlığını alıyorlar :D Ortası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Yanlız hakikatten ha. Neye yönelsek b.kunu çıkaran bi milletiz. Batıya yöneliş diyoruz, gençlik içine ediyor yönelişin. Yozlaşmış genç kesimin neredeyse hepsi avrupa/amerika kültürünü harika zannedip koşulsuz bağlanan insanlar. Doğu medeniyeti desek, ya türkü bar aşamasında kalıyoruz, ya da biraz daha derine gidelim deyip molla kesime gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 viktor anlatsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 SeaGle said: Yanlız hakikatten ha. Neye yönelsek b.kunu çıkaran bi milletiz. Batıya yöneliş diyoruz, gençlik içine ediyor yönelişin. Yozlaşmış genç kesimin neredeyse hepsi avrupa/amerika kültürünü harika zannedip koşulsuz bağlanan insanlar. Doğu medeniyeti desek, ya türkü bar aşamasında kalıyoruz, ya da biraz daha derine gidelim deyip molla kesime gidiyoruz. Hehe hepsi Amerikan Pastası sanıyor dünyayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Gossip girl diyim, siz düşünün gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://birkalem.com/icerik/resim//bat%C4%B1n%C4%B1n-ilmini-de%C4%9Fil-ahlaks%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Abi tüm topluma mal ederek söylemiyorum da, gençlik aynen öyle yapıyor bikaç yıldır. Ha içimizde varmış bizim gerçi de, şöyle sosyal ağ siteleri olsun, hadi geçtim sanal alemi sokakta etrafına bak, davranışlara bak, git default bi lisedeki kızların hal ve hareketlerine bak. Çok fena yahu. Giyim kuşam bunlar beni ilgilendiren şeyler değil de, konuşma olsun, hal hareket, tavırlar olsun çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sen oglenki kadin programlarini bilmiyorsun heralde genclikle alakasi yok, herkez bole avrupali aci kacik ozgurce yasiyor bunu, biz korka korka kapali kapilar ardinda, oda daha buyuk sehvet uyandiriyor sonra oglen cikiyorlar basi bagli, sokakta gorsen yobaz diyicegin evli kadin gitmis hem komsusu ile hem kasapla sevismis, cocuklardan biri komsunun, kasap kendinden biliyro kcoasi brisey bilmiyor filan hergun ne insanalr cikiyro televizyona, turk halki gorundugu gibi degildir, icki iciyorsu ndiye sana kizar gider evde bi buyuk devirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Benim kaldığım apartta bekçi temizlikçiyi deviriyor diyeyim sen anla durumu ahahahahaha hakikatten böyle, çok da iyi biliyoruz, zaten bekçi söylüyo dfdg Ya giyim kuşam, sevişme aldatma bunlardan değil kastım. Konuşma ve davranışlar, acayip itici. Ya öyle insanlar var karşına geçip konuştuğunda "lan tamam kırdın lan kullaamı" diye ağzını kapatasın geliyor. İnsanların yaptıkları ettikleri kimseyi bağlamaz da, en azından iletişimleri düzgün olsun, yalak gibi olmasın afedersiniz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ahlaki çöküntü var türkiyede o bi gerçek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ne güzel işte. Ağlardı millet American pie ilk çıktığında TRde niye böyle değil diye. Öyle olduk, hala kimse mutlu değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 kanald yi açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 TVye gidemiyorum ne var:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Baktım, güzel diyor Okan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu kadının ağırbaşlı tarafı çok iyi, konuşması hareketleri falan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben şu koka kola reklamındaki dev pervaneli kola şişesini istiyorum o ne öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 schweppes bitter varken estel gidipte kola falan.yannış yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 said: “Benim de kaçamaklarım oldu, yurtdışında paralı ilişkiler kurdum ama jimnastik gibiydi, bir şey ifade etmedi. Gel bunu, onlara sayalım, unutalım” Bu ne abi? Nasıl bir ilişki lan bu sdf Hayır avrupada da ilişkiler böyle modernmiş geyiklerine inana inana ne hale gelmiş insanlar fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hmm ukraynalı eski jimnastikçilere gitmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Viktor said: degerli siyasetci coook guclu ve hircin http://www.mimdap.org/w/wp-content/uploads/2009/02/gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 muahhuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 onu evlenmeden önce düşüncektin talucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar