Castiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Birazdan okur mailimi hadi televizyonu açalım ^^
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Peline bir soru gönderdim güya avrupa tarihi ile ilgili çok bilgili ya :p attım birşeyler kafadan rpg dünyasını tarihleştirip sordum bardakçı okursa kesin sazan gibi atlayıp evet diye cevap vereceğinden eminim ama henüz okumadı tekrar gönderecem elimden kurtulamazlar ! ^^
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 buraya yazda fail mı win mi söyleyelim
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben 100 kere yollamıştım bi kere okumuşlardı sorumu lol
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben 3 kez yolladım önceki haftalarda hepsini okudu muratcım hiç es geçmez beni neden böyle yaptı bu hafta anlamadım çok hararetli yerde yolladım tam canları sıkılıp saçmalayınca yollamak daha iyi oluyor, pusuya yatıyorum şuanda reklam sonrası çakacam maili :p
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Pelin'i aglatabilirsen buna successfull troll der alkislarim. :) Opera dsi browser ftw!
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 şu kızın kuyruğuna kim basıyor ne kadar tiz bir ses off döverim bunu ben.
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 şarkı söyleyeni diyorum tabiki pelini değil, pelin dövülmez.
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 14. mail okusana murat dövecem seni off gece gece şunu bekliyorum şimdi gider söverim onu okur :D
trix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sayın murat bardakçı, ben castiel, programınızı beğenerek izliyorum. ama inanır mısınız, 25% buff geldikten sonra bile lich king heroici kesen guild sayısında bir artış yaşanmayacak. lütfen bu konuda hassas olmanızı rica ediyorum. pelin hanım'a selamlar. saygılar, castiel
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 beyinden darbe alınca böyle bir acı bir son yaşayanlar var mesela üzücü tabi üzülüyoruz hepimiz, ne yapalım.
raptak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 trix said: sayın murat bardakçı, ben castiel, programınızı beğenerek izliyorum. ama inanır mısınız, 25% buff geldikten sonra bile lich king heroici kesen guild sayısında bir artış yaşanmayacak. lütfen bu konuda hassas olmanızı rica ediyorum. pelin hanım'a selamlar. saygılar, castiel asdasqw
Öne çıkan mesajlar