Castiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Birazdan okur mailimi hadi televizyonu açalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ne yazdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Peline bir soru gönderdim güya avrupa tarihi ile ilgili çok bilgili ya :p attım birşeyler kafadan rpg dünyasını tarihleştirip sordum bardakçı okursa kesin sazan gibi atlayıp evet diye cevap vereceğinden eminim ama henüz okumadı tekrar gönderecem elimden kurtulamazlar ! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 buraya yazda fail mı win mi söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben 100 kere yollamıştım bi kere okumuşlardı sorumu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben 3 kez yolladım önceki haftalarda hepsini okudu muratcım hiç es geçmez beni neden böyle yaptı bu hafta anlamadım çok hararetli yerde yolladım tam canları sıkılıp saçmalayınca yollamak daha iyi oluyor, pusuya yatıyorum şuanda reklam sonrası çakacam maili :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Pelin'i aglatabilirsen buna successfull troll der alkislarim. :) Opera dsi browser ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 şu kızın kuyruğuna kim basıyor ne kadar tiz bir ses off döverim bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 şarkı söyleyeni diyorum tabiki pelini değil, pelin dövülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 14. mail okusana murat dövecem seni off gece gece şunu bekliyorum şimdi gider söverim onu okur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sayın murat bardakçı, ben castiel, programınızı beğenerek izliyorum. ama inanır mısınız, 25% buff geldikten sonra bile lich king heroici kesen guild sayısında bir artış yaşanmayacak. lütfen bu konuda hassas olmanızı rica ediyorum. pelin hanım'a selamlar. saygılar, castiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 beyinden darbe alınca böyle bir acı bir son yaşayanlar var mesela üzücü tabi üzülüyoruz hepimiz, ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 trix said: sayın murat bardakçı, ben castiel, programınızı beğenerek izliyorum. ama inanır mısınız, 25% buff geldikten sonra bile lich king heroici kesen guild sayısında bir artış yaşanmayacak. lütfen bu konuda hassas olmanızı rica ediyorum. pelin hanım'a selamlar. saygılar, castiel asdasqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 1nc1 öZenThiSi...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar